loader
menu

CIUTAT

La pista de gel nadalenca 'emigra' a Les Gavarres

El Circ Ciutat dilluns, 20 de novembre de 2017

Tarragona es quedarà sense la pista de patinatge que es venia instal·lant des de feia 3 anys a la plaça Verdaguer, i que servia com a dinamitzador del centre de la ciutat durant les festes nadalenques. Enguany, es trasllada al parc d'oci i comercial Les Gavarres, on s'instal·larà una pista de gairebé 400 m2 i estarà ubicada dins d'una zona comercial i de lleure de prop de 800 m2.

Fotos: tarracogel.cat

I just a tocar, els més petits podran gaudir d'un tobogan de 6 metres d'alçada i amb 4 carrils. Segons els promotors, és el més gran del territori. Tot formarà part del complex Tarraco Gel, una diversió organitzada per l'empresa gestora de la TAP, Agència de Publicitat Internacional Catalana (APIC), en col·laboració amb l'Ajuntament de Tarragona i els Jocs Mediterranis, i que enguany potenciarà el comerç fora del centre de la ciutat.

Ni a la zona del Mercat, ni tampoc a Verdaguer. Per arribar-hi, la línia 34 de bus de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) s'atura just a la l'entrada del recinte

Per patinar o per baixar pel macro tobogan, però, caldrà rascar-se la butxaca. Un passeig de 40' surt per 7 euros i baixar pel tobogan, 5 euros. En el web s'informa que els grups, ja sigui d'escoles, esplais o d'alguna agrupació, tindran un descompte del 50 per cent.

Tarraco Gel donarà el tret de sortida el proper divendres 1 de desembre amb una inauguració a càrrec de la secció de patinatge del Club Gimnàstic.

Horaris

Dies laborables entre l'1 i el 22 de desembre: de 17h a 21h.

Tots els caps de setmana: d'11h a 21h

A partir del 27 de desembre: d'11h a 21h

Els dies 24 i 31 de desembre: d'11h a 20h

Els dies 25 i 26 de desembre i l'1 i 6 de gener: de 18h a 22h.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar