loader
menu

CIUTAT

ERC es conjura per recuperar les institucions 'segrestades per l'Estat i per l'article 155'

El Circ Ciutat dimarts, 21 de novembre de 2017

Diferents perfils amb experiència en govern, amb alcaldes, amb diferents persones vinculades amb les entitats de l'àmbit social i cultural, i amb gent també qualificada que defensarà els valors republicans. Aquestes, a grans trets, són les característiques de la llista d'Esquerra Republicana-Catalunya Sí a les eleccions al Parlament del 21D per la circumscripció de Tarragona.

Foto de família de la llista d'ERC per Tarragona a les eleccions del 21D. Foto: ERC

D'acord amb el context polític actual, la premissa de la candidatura republicana, formada per gent del Camp de TGN, Terres de l'Ebre i el Baix Penedès, és clara: “L'objectiu principal d’aquestes eleccions és aconseguir recuperar les institucions que estan segrestades per l’estat espanyol i per l’article 155 i sobretot, reclamar la llibertat dels presos polítics”. Així ho ha explicat el Delegat cessat i ara cap de llista dels republicans tarragonins, Òscar Peris, qui ha remarcat que “som equip preparat i amb capacitat de governar, que volem incloure mesures republicanes concretes per fer un país més just”.

Des d'ERC han explicat que “hem fet el millor projecte pel país i aconseguir fer un front comú per aconseguir una majoria representativa al Parlament” i ha complementat que “hem de fer República, desplegar i implementant totes les lleis que ens ha suspès el Tribunal Constitucional i les hem de posar en pràctica, com són la de la pobresa energètica o la d’assistència sanitària per a tothom ”. El vallenc, Peris, ha finalitzat que en aquestes eleccions hem de defensar la “llibertat i la democràcia, a les urnes i fer-ho palès internacionalment”.

Política en espais patrimonials

Esquerra ha celebrat la posada de llarg de la seva llista electoral per al 21D en un dels espais patrimonials de Tarragona: la Torre del Pretori. Ara fa uns mesos, en base a un procès participatiu engegat per l'Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona per tal de revisar les normes d'ús dels monuments històrics, es va acordar que es prohibirien els actes de contingut contingut polític a l'interior dels monuments.

La llista

1. Òscar Peris (Alt Camp)
2. Noemí Llauradó (Baix Camp)
3. Lluís Salvadó (Montsià)
4. Irene Fornós (Catalunya Sí)
5. Ferran Civit (Conca de Barberà)
6. Raquel Sans (Tarragonès)
7. Alfons Montserrat (Montsià)
8. Teresa Vallverdú (Baix Penedès)
9. Jean-Marc Segarra (Tarragonès)
10. Aina Rovira (JERC)
11. Jordi Gaseni (Baix Ebre)
12. Montserrat Perelló (Ribera d'Ebre)
13. Lluís Navarrete (Baix Penedès)
14. Carme Folch (Priorat)
15. Roger Heredia (Ribera d'Ebre)
16. Neus Sanromà (Terra Alta)
17. Jordi Fortuny (MES)
18. Camí Mendoza (Baix Camp).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar