loader
menu

CIUTAT

Ciutadans insta l'Ajuntament a revisar el protocol d'invitacions

El Circ Ciutat dimarts, 21 de novembre de 2017

El portaveu de Ciutadans a Tarragona, Rubén Viñuales, ha considerat "inadequada" la "reiterada falta de pluralitat política en els actes públics de la ciutat" i ha lamentat no poder assistir a actes com la primera trobada del sector turístic de Tarragona o la gala Miss tardor 2017 perquè, segons la formació taronja, "no s'informa d'ells".

Foto: facebook de Ciutadans Tarragona

'Boicot'
El líder de l'Oposició a Tarragona ha manifestat que "els actes festius i lúdics de la ciutat han de ser plurals i tenir una representació de tots els partits del Consistori". Tanmateix, Viñuales ha assenyalat que "el mateix Reglament Orgànic Municipal, en els seus articles 60 i següents, estableix que els grups municipals són òrgans de representació i participació de la gestió municipal" i ha qualificat de "boicot" l'exclusió dels líders de l'Oposició en alguns actes públics.

Per aquest motiu, Viñuales es queixarà formalment a l'Alcalde per expressar el seu desacord amb "la falta de comunicació i transparència" de l'equip de govern de Ballesteros.
Des de C's, a més, han convidat a l'equip de govern a "reconsiderar" la seva postura institucional i protocol·lària i "rectificar" perquè "aquests fets no es tornin a repetir i tota la ciutadania de Tarragona se senti representada en els diferents actes públics"


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar