loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

L'exèrcit espanyol fa un desplegament conjunt de prova a la demarcació de TGN

El Circ Més enllà de TGN dimecres, 22 de novembre de 2017

L'exèrcit espanyol farà 'proves' a les comarques de Tarragona. El proper mes de desembre tindrà lloc en diferents punts de la demarcació un desplegament de les unitats atribuïdes al Comandament de Defensa i Operacions Aèries (MDOA) en el marc de l'operació "Eagle Eye", adreçada a comprovar les capacitats i la integració d'aquestes unitats en el Sistema de Defensa Aeri.

Fotos: Subdelegació del Govern

Fotos: Subdelegació del Govern

L'objectiu de l'operació "Eagle Eye", supervisada per la ministra de Defensa, és comprovar la coordinació entre unitats dels Exèrcits de Terra i de l'Aire i l'Armada i implementar nous procediments d'actuació conjunts, així com capacitar l'MOPS (Comandament d'Operacions), mitjançant el Comandament de Defensa, en aquest cas, per complir amb l'operació permanent de vigilància i defensa de l'espai aeri estatal.

Igual que en anys anteriors, en l'operatiu també participaran unitats de l'Exèrcit de l'Aire i de l'Armada, en aquest cas avions EF-2000 de l'Ala 14 i la fragata "Almirante Juan de Borbón". Per aquest motiu, del 20 al 23 de novembre, la Unitat de Defensa Antiaèria (UDAA), generada pel Comandament d'Artilleria Antiaèria de l'Exèrcit de Terra, està duent a terme un reconeixement tàctic a la zona a fi de buscar emplaçaments per a les seves diferents elements.

En aquest reconeixement està participant un equip de 13 membres de la Unitat de Vehicles Tàctics del Grup d'Artilleria Antiaèria II / 71. Durant la seva estada a les comarques tarragonines, els militars mantindran també diferents reunions amb autoritats civils per tal d'explicar el motiu del reconeixement i el posterior desplegament de les unitats antiaèries.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar