loader
menu

CIUTAT

La CUP no assistirà al ple per formar les meses del 21D perquè suposa una despesa 'prescindible'

El Circ Ciutat dimecres, 22 de novembre de 2017

El plenari municipal de Tarragona es reunirà novament, de manera extrordinària, el divendres 24. Es tracta de formar les meses electorals amb motiu de la convocatòria de les eleccions autonòmiques al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre, que formen part de l’aplicació de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola.

Estrada, a l'esquerra, i Martí, al seu costat. Foto: circdetarragona.com

La CUP ha anunciat que els seus dos regidors, Laia Estrada i Jordi Martí Font, no hi assistiran, en senyal de protesta perquè consideren que el que es decidirà en el ple extraordinari també es podria decidir en una Junta de Govern Local, i d'aquesta manera, s'evitaria la despesa que suposa haver de celebrar una sessió plenària de caràcter extraordinari; principalment pels regidors i regidores que perceben el seu salari per assistències.

"L’Ajuntament de Tarragona (governat pel PP amb l’alcaldia per al PSOE) no va facilitar de cap manera el referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre, tot el contrari, i ara ens demana que assistim a un ple que no serveix absolutament per a res ja que tot allò que s’hi farà es pot fer en una Junta de Govern Local", denuncien els cupaires.

"Mirar com s’atura una ruleta digital, aixecar-se i cobrar"

El temps que durarà el ple serà el que es trigui en formar les meses electorals de la ciutat. Insignificant tenint en compte les quatre, cinc o fins i tot sis hores que duren els plens ordinaris. "La despesa que comportarà la realització d’aquest ple extraordinari és completament prescindible", lamenta la CUP, qui creu que són "plens extraordinaris que són bàsicament seure, mirar com s’atura una ruleta digital, aixecar-se i cobrar [...] per tant, "no hi participarem".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar