loader
menu

CIUTAT

La dignificació de la plataforma del Miracle, en l'oblit

El Circ Ciutat dijous, 23 de novembre de 2017

D'entre els nombrosos projectes que acumulen retard i falses promeses a Tarragona, el de reforma, o de millora de la plataforma del Miracle n'és un delsque generen més indignació entre la ciutadania mentre l'administració municipal no hi posa remei. Tancada al públic des de fa quatre anys i després de grans anuncis per part de l'Ajuntament sense que cap de tots s'hagi complert, la realitat és que l'indret continua igual: oblidat i sense data prevista d'execució.

Foto: circdetarragona.com

Per això, el Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona ha lliurat per escrit una sol·licitud d’informació a l’equip de govern (PSC-PP) per tal de conèixer el perquè del retard en l’aprovació del projecte de reforma. “El govern municipal es va comprometre a aprovar el projecte l’octubre d’aquest any i no hem rebut cap mena d’informació al respecte”, ha assegurat el portaveu del PDeCAT, Albert Abelló.

“Esperem que no passi el mateix que amb el projecte anomenat Ecoparc del Miracle, una promesa electoral del senyor Ballesteros sobre la qual no se n’ha tornat a parlar més”, ha manifestat Abelló. El portaveu del PDeCAT lamenta aquest nou retard davant la “urgència” de recuperar un espai emblemàtic de la ciutat. “És inadmissible que aquesta zona del passeig del Miracle, un indret de postal, resti des de fa tants anys amb les patètiques condicions en què es troba”, ha manifestat Abelló, que recorda que la Plataforma del Miracle es va tancar el juliol del 2013.

“Davant la impossibilitat d’enderrocar la Plataforma per l’elevat cost que suposa, una quantitat econòmica que l’Estat espanyol no ha fet arribat mai, cal que l’equip de govern posi en marxa totes les actuacions de millora necessàries per posar fi al deteriorament que pateix l’estructura i convertir l’espai i el seu entorn en un lloc accessible i amable”, ha manifestat el portaveu del PDeCAT.

“El Port de Tarragona està fent la seva feina, no podem permetre que la passarel·la i la remodelació del Passeig del Miracle finalitzin sense tenir enllestida també, per part de l’Ajuntament de Tarragona, la reforma de la Plataforma”, ha conclòs Abelló.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar