loader
menu

CIUTAT

L'antic local dels Xiquets del Serrallo es transforma en un nou espai de Serveis Socials

El Circ Ciutat dijous, 23 de novembre de 2017

La xarxa de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tarragona ha ampliat recentment el seu espai d’atenció al públic, i ho ha fet a la Part Baixa, al carrer Nou de Santa Tecla, en el local on fins fa ben poc els Xiquets del Serrallo hi tenien la casa. Les noves dependències compten amb una superfície d'uns 150 m2, la seva remodelació ha tingut un cost de 4.100 euros i complementen les que hi ha actualment al carrer Merceria, que ja s'havien quedat petites a causa de l'augment del número de famílies i persones ateses.

Foto: Mauri

El nou centre atén els habitants dels carrer adjacents al sud de la Rambla Nova i de l’avinguda de Roma fins al riu Francolí, 46.736 persones, que representa el 22,5 per cent de la població. Des del mes d’octubre, en el centre de serveis socials del carrer Nou de Santa Tecla es fa la primera acollida a l’usuari; s’atén a la gent gran i també els temes relacionats amb la Llei de Dependència i, al local del carrer Misericòrdia, hi ha el tractament d’adults, infància, família, joves i la violència de gènere.

Durant els dos darrers anys, el Centre de serveis socials de la Part Baixa ha incrementat el nombre d’atencions a les famílies. L’any 2016 es van atendre 1.578 famílies, 262 més que el 2015, que van ser 1.316. Les necessitats que s’atenen són molt diverses, però l’atenció a la gent gran és molt important perquè és la zona de la ciutat amb més sobreenvelliment.

Els serveis d’atenció estan formats per un equip de 14 persones, entre treballadors socials, educadors socials i auxiliars, entre d’altres.

L’horari d’atenció dels dos centres de serveis socials de la Part Baixa és de 9 a 14 hores de dilluns a divendres; a més, el centre del carrer Misericòrdia, núm. 14, també obre els dilluns i dimarts per la tarda, de 16 a 18.30 hores.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar