loader
menu

CIUTAT

Els promotors de la Budallera pagaran durant 10 anys la nova línea de bus que arribarà a Llevant

El Circ Ciutat divendres, 24 de novembre de 2017

Els nous vials que es crearan a l'àrea de Llevant quan arribi l'hora de desenvolupar el Pla Parcial de la Budellera comportaran la creació d'una nova línia de bus urbà i possibilitaran dissenyar un nou circuït de transport públic a la zona. D'aquesta manera, les urbanitzacions d'aquest sector de la ciutat disposaran d'un servei de transport públic més eficient, amb més parades i més freqüències, i amb connexions directes amb el centre.

Foto: cedida

Així ho han anunciat la Junta de Compensació Provisional del PPU-24, que ha explicat també que durant els 10 anys següents a la recepció dels carrers per part de l'Ajuntament, assumirà els costos de mobilitat generats a l'EMT per la nova zona urbanitzada. En xifres, i si el PPU-24 tira endavant, seria entre el 2024 i el 2034.

Segons els propietaris promotors del PPU-24, entre els quals es troba Promociones José Luis, els nous vials que es construiran connectaran la Vall de l’Arrabassada, Budellera, Boscos, Cala Romana, Colls Majors i Llevantina; un conjunt d'urbanitzacions que ara només tenen sortida exterior a través de l'antiga N-340. Amb el PPU-24, es guanyaran accessos directes a la ciutat.

La Junta considera que Llevant també guanyarà en connexió exterior, ja que el pla urbanístic de la Budellera millorarà els accessos a l'autovia A-7. Una actuació correspondrà a la millora de la connexió a través de la rotonda del Nàstic. I una segona actuació a la construcció d’un nou accés amb l’A-7 situat més a l’est, proper a la capçalera de Boscos.

Des de la Junta es recorda que el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de TGN, a provat el 2013, planteja la unió de les urbanitzacions de Boscos, Cala Romana, Colls Majors, Llevantina i Solimar amb el centre urbà de la ciutat de Tarragona a través del pla parcial PPU-24.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar