loader
menu

CIUTAT

Vandalisme contra la mobilitat

El Circ Ciutat dilluns, 27 de novembre de 2017

L'incivisme i el vandalisme han tornat a fer acte de presència a Tarragona, i com ja acostuma a ser habitual, amb afectació a la mobilitat. En aquest cas, els danys han estat per a les escales mecàniques del carrer Vapor, les de la Chartreuse; i també per a l'ascensor del Parc de l'Amfiteatre. En els dos casos hauran de passar un mínim de 15 dies perquè tornin a estar operatius i a disposició de la ciutadania.

Foto: Ajuntament de TGN

Foto: Ajuntament de TGN

Pel que fa al Parc de l'Amfiteatre, segons ha informat l'Ajuntament, els vàndals han arrencat la botonera de l’ascensor i també han tornat a aparèixer pintades tant al seu interior com a l’exterior. El cost d’arranjar-lo serà de 427, 66 euros, a banda del cost de netejar-lo.

Per altra banda, les escales mecàniques del carrer Vapor tornen a estar parades també per un mal ús, ja que es va donar un cop fort a les guies. Les escales estaran tancades quinze dies fins que es canviï la peça i les puguin tornar a posar en marxa. El cost d’aquesta reparació és de 6.634,12 euros.

“És desesperant perquè només l’any passat l’Ajuntament de Tarragona es va gastar 1.612.256,64 euros en pal·liar els efectes del vandalisme”, lamenta el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín.

Factura de l’incivisme als espais públics

Desperfectes en dependències municipals: 181.500 euros Desperfectes en l’enllumenat públic: 42.750 euros
Reposicions en parcs infantils: 20.000 euros
Desperfectes generals en espais de la via pública: 44.200 euros
Reparació de sistemes de reg: 7.000 euros
Reparació de tanques de fusta vandalitzades a diferents parcs: 6.000 euros
Reposicions d’arbrat i planta arbustiva, arrencats o trencats: 7.500 euros
Reparació dels bancs i taules de picnic: 4.000 euros
Reparacions i substitucions de baranes de vidre i de ferro: 6.000 euros
Despintat de graffities als jocs infantils, repintat de bancs amb graffities, canvis de llistons de banc trencats per actes incívics: 7.000 euros

Total: 325.950 euros


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar