loader
menu

CIUTAT

El president de la Cambra de TGN deixa el càrrec i es passa a la política

El Circ Ciutat dimarts, 28 de novembre de 2017

El president de la Cambra de Comerç de Tarragona, Andreu Suriol i Ribé, ha anunciat que abandona el càrrec perquè s'integrarà en una llista electoral per al 21-D. Com ja va fer el seu antecessor, Albert Abelló, amb motiu de les municipals de 2015, Suriol ha presentat la seva dimissió davant els Òrgans de Govern de la Corporació tarragonina, per tal de centrar-se en l’activitat política.

Suriol, a la dreta, quan va agafar el relleu d'Albert Abelló, l'any 2015. Foto: Cambra de Comerç de Tarragona

Des d’avui, 28 de novembre, el nou màxim responsale de l'ens serà Josep Martí, fins ara vicepresident primer de la Cambra, qui estarà en funcions fins el proper 18 de desembre quan es convoqui un Ple Extraordinari, en el qual s’escollirà un nou president que substitueixi Suriol.

Andreu Suriol va accedir a la Presidència de la Cambra de Tarragona el 4 de febrer de 2015, rellevant a Albert Abelló. Durant el seu mandat ha reforçat les grans línies estratègiques de la Corporació com són l’impuls de la internacionalització de les empreses, la millora de la formació i la demanda i reivindicació de les infraestructures necessàries per les Comarques de Tarragona, davant diferents administracions.

En l’últim exercici tancat es va assolir també l’equilibri pressupostari de la Cambra després dels ajustos efectuats arran del Reial Decret de 2010, que modificà la Llei de Cambres.

Els Òrgans de Govern de la Cambra de Tarragona han agraït la seva dedicació alhora que s’ha valorat la seva positiva tasca al capdavant d’una institució que té més de 130 anys i que dia a dia no té altra missió que ser proactiva en atendre i respondre eficientment a les necessitats de les empreses i la dinamització del teixit productiu.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar