loader
menu

CIUTAT

TGN suspèn en accessibilitat

El Circ Ciutat dimarts, 28 de novembre de 2017

Noves denúncies contra les promeses incomplertes de l'equip de govern de Tarragona. En aquest cas, en matèria d'accessibilitat, i per boca del grup municipal d'Esquerra Republicana. "El pla d’accessibilitat de Tarragona segueix al calaix per desídia del PSC", ha lamentat el portaveu republicà al consistori, Pau Ricomà, qui ha criticat la "inacció" de l’equip de govern de Ballesteros un any i mig després que el mateix plenari va aprovar una moció presentada pels republicans, la qual instava l'Ajuntament a l’elaboració d'un pla d’accessibilitat per a la ciutat, i que a hores d'ara encara no té.

Foto: circdetarragona

"Els socialistes són incapaços de complir el que ells mateixos han promès en reiterades ocasions. No s’entén la seva manca de sensibilitat amb un problema que afecta el dia a dia de molta gent. Parlem d’un fet tant quotidià com poder pujar una vorera o creuar un pas de vianants amb total seguretat", han denunciat des d'ERC, tot recordant que el partit de govern a Tarragona el PSC, va votar en contra de la moció d’ERC al·legant que ja s’estava elaborant el pla i que estaria enllestit a finals del 2017.

Amb el pas del temps, i a les portes del 2018, els republicans han tornat a picar el crostó als responsables de govern: ‘Malauradament, seguim sense fer cap pas en ferm per fer-ho realitat. Reiterem que és prioritari desenvolupar un pla global que permeti fer una ciutat amable i accessible per tothom". Els republicans recorden que aquesta reivindicació fa anys que està sobre la taula dels socialistes: "Entitats com ‘Tarragona sense barreres’ porten anys escoltant les promeses de Begoña Floria. Si tirem d’hemeroteca veurem que ja al 2014 Floria prometia un pla que encara no s’ha desenvolupat", ha explicat Ricomà.

Davant del nou incompliment, els republicans insten l’equip de govern a dotar de pressupost el Pla d’Accessibilitat perquè sigui una realitat al 2018. "No podem acceptar de cap manera que es segueixi dilatant en el temps l’elaboració del Pla. No ens conformem amb petites intervencions inconnexes, volem una actuació global".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar