loader
menu

CIUTAT

TGN ultima els preparatius per omplir Brussel·les el 7 desembre

Guillem Roqué Ciutat dimecres, 29 de novembre de 2017

Són força els tarragonins que en els darrers dies s’han acostat a alguna de les agències de viatges de la ciutat a preguntar quines opcions ofereixen per viatjar a la capital belga pel pont de desembre. Tot i que els festius per si sols ja inciten a fer aquest tipus d’escapades, tot apunta que els tarragonins respondran a la crida feta per l’Assemblea Nacional i l’ANC Brussel·les, amb Òmniu Cultural, per manifestar-se a Brussel·les el proper 7 de desembre.

Imatge promocional de la campanya ciutadana "Omplim Brussel·les". Font: Facebook

“Molta gent s’ha quedat sense poder triar l’opció que desitjava i en aquests moments tenim llista d’espera”, afirmen des d’una de les agències de la ciutat que ofereix el viatge per carretera a Bèlgica. “Encara s’està apuntant gent i pot ser que dilluns encara en vinguin més i puguem omplir algun altre autobús. S’ha de veure si al final seran 1, 2 o 3 busos”, apunten sense aventurar-se a concretar xifres. L’opció que ofereixen i que més ha convençut als seus clients és el paquet que inclou fer una nit a la ciutat. “Hi ha molta gent de 50 anys en amunt que prefereix agafar el viatge i reservar un hotel allà. Anar i tornar tot seguit és pels més valents”, apunten.

Els “valents” que han contactat amb ells, prop d’una trentena, s’han reubicat en altres opcions. Des de l’ANC Tarragona expliquen que l’opció “ràpida” sortirà de Tarragona el dia 6 al migdia i serà un viatge d’unes 20 hores que comportarà fer una nit a bord de l’autobús. El mateix dia 7, després de la manifestació, iniciaran el camí de tornada a casa. Des de l’Assemblea tampoc volen avançar xifres de participació, però senyalen que “bastanta gent” s’ha acostat a preguntar-los.

L’efecte del pont

Inicialment, l’ANC Tarragona es va plantejar assumir l’organització del viatge, però quan van començar a estudiar les opcions van decidir que era més convenient desviar la qüestió logística cap a una agència professional. “No es podia organitzar un viatge a la carta. Com que serà pont, moltes persones ho aprofitaran per quedar-s’hi uns dies i cadascú vol fer un pla diferent”, expliquen. Tot i el repte de donar sortida als interessos de cada cas, l’ANC valora positivament la coincidència amb els festiu i es mostren convençuts que les ganes d’aprofitar els dies i de “fer turisme” animarà a més gent a participar en la mobilització.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar