loader
menu

CIUTAT

'El canvi d'ubicació de la pista de gel ha estat una decisió molt estudiada'

Guillem Roqué Ciutat divendres, 01 de desembre de 2017

Precisament quan la neu i el gel comencen a emblanquinar els nostres paisatges, torna a Tarragona un dels clàssic de Nadal, la pista de gel. Enguany, però, no la trobarem a la plaça Verdaguer com els darrers 3 anys sinó que s’ha traslladat al Parc comercial Les Gavarres. Accessibilitat, qualitat del servei i la disponibilitat d’espai han estat alguns dels factors claus que han motivat el canvi. “Al principi ens va costar molt acceptar la idea, però després d’estudiar-ho vam veure que el canvi tenia molt per oferir-nos”, explicava Robert Iserte, director comercial i de màrqueting de la Tàrraco Arena Plaça.

Les seccions de patinatge del Nàstic han fet una exhibició durant l'acte d'inauguració de la pista. Foto: GRS

Vista exterior de la carpa Tarraco Gel. Foto: GRS

“El vent i la pluja malmeten el gel de la pista i per això s’havia d’instal·lar una carpa que la protegís. Per encabir-la a la plaça Verdaguer, hauríem d’haver reduït les mides de la pista. Aquí tenim l’espai, podem tenir un gel de més qualitat i, a més a més, posar-hi el tobogan”, afirmava Iserte. I és que la principal novetat d’aquest Nadal, a banda del canvi de lloc, és la instal·lació d’un tobogan de 4 carrils d’amplada i de 6 metres d’alçada.

Per acabar de repassar els beneficis del canvi, el director comercial va destacar que la localització i l’accessibilitat de Les Gavarres permet que la instal·lació es converteixi en un punt d’atracció ja no només per la ciutat sinó per a tota la província. Per tot això, es preveu que el nombre de visitants superi el de les edicions anteriors.

L’acte d’inauguració del Tarraco Gel ha comptat amb la vistosa actuació de les seccions de patinatge del Nàstic. La pista, de 400 metres quadrats dins d’un envelat de 800, estarà oberta al públic de l’1 de desembre fins el 7 de gener.

Les reaccions del centre

La iniciativa, organitzada per l’Agència de Publicitat Internacional Catalana (APIC), la mateixa empresa que s’encarrega de la gestió de la TAP, s’havia convertit en un important dinamitzador de les compres nadalenques del centre i en poc temps s’havia convertit en una “tradició” per a molts tarragonins que tenien una excusa més per anar al centre. Ara, amb la marxa cap el polígon, les opinions estan força dividides. Tot i que alguns ciutadans han destacat que Les Gavarres són més accessibles i és més fàcil trobar-hi aparcament, no són poques les veus que critiquen que per poder-ne gaudir s’haurà de recórrer obligatòriament al cotxe o al transport públic.

L’Associació de Veïns Tarragona Centre ja va manifestar el seu desacord amb la decisió i va reclamar que des de l’Ajuntament s’adoptin mesures que ajudin a reforçar el teixit comercial del centre. Per la seva banda, Salvador Minguella, president de l’associació de comerciants Via T, reconeix que li “sap greu que ja no hi sigui”, però respecta el canvi ja que “es tracta d’una iniciativa privada i es una decisió que tampoc depèn de l’ajuntament”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar