loader
menu

CIUTAT

Comencen a construir-se els habitatges al solar de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil

El Circ Ciutat dijous, 30 de novembre de 2017

El conseller de Territori de l’Ajuntament, Josep Maria Milà, ha anunciat l’inici de les obres de construcció de l’edifici plurifamiliar que ocuparà l’espai de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil. El nou immoble, situat al carrer López Peláez número 1 i que tindrà quatre plantes i 30 habitatges, estarà acabat el maig del 2019.

Foto: Mauri

El Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes (Smhausa) va adjudicar l’obra el passat mes d’octubre per 3.097.097 euros a l’empresa Eiffage Infraestructuras Sau. Abans de executar la fonamentació de l’edifici, l’empresa adjudicatària completarà la darrera etapa de les excavacions. En aquest espai es va realitzar un primera excavació a càrrec de Smhausa i les restes arqueològiques que s’hi van localitzar ja es van documentar. La troballa, no obstant, no va comportar cap modificació del projecte.

D’altra banda, el Servei Municipal de l’Habitatge està procedint a la signatura dels contractes amb els compradors que van guanyar el concurs, mitjançant sorteig, per adquirir un habitatge. A banda dels 30 habitatges, l’edifici inclourà 31 trasters, 27 places d’aparcament i dos locals comercials. Els pisos seran d’1, 2 o 3 dormitoris i tindran una superfície d’entre 65 i 105 metres quadrats.

El conseller Josep Maria Milà ha manifestat que “d’aquesta promoció de pisos, a més de tenir uns preus socials, també cal assenyalar que estan ubicats al centre de la ciutat i això serà un canvi molt positiu per tot l’entorn, perquè revitalitzarà la zona. La previsió és que l’obra estigui enllestida en 18 mesos”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar