loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Ocine Les Gavarres estrena una sala equipada amb tecnologia puntera en so i projecció

El Circ Cultura i patrimoni dissabte, 02 de desembre de 2017

So Dolby Atmos de darrera generació, projector làser, una pantalla de més de 100 m2, un sistema de grades en amfiteatre amb butaques extracòmodes, incloent butaques VIP reclinables de màxim confort i construïdes amb els majors estàndards de respecte al medi ambient. Això és tot el que ofereix la nova sala 17 Atmos d'Ocine Les Gavarres, inaugurada el passat 1 de desembre, i que està equipada amb la darrera tecnologia per gaudir d'una experiència cinematogràfica única.

Foto: Ocine Gavarres

El primer que veurà l'espectador serà una pantalla de 105 m2, i la disposició de les butaques en forma d'amfiteatre, seguint el sistema de grades Standwood, l'acondicionament del qual millora notablement la visió de la pantalla i alhora multiplica la sensació d'immersió durant la projecció. A més, la construcció i els materials de la sala segueixen les normatives més exigents en matèria mediambiental i són 100 per cent reciclables.

El so Dolby Atmos i el projector làser

La sala està equipada amb tecnologia puntera en projecció i so. El Dolby Atmos esdevé una revolució en la concepció del so a la sala. Amb una potència de 28.000W en 41 altaveus, el que sorprèn, a més de la potència, és la subtilesa del moviment del so per tot l'espai. Dolby® Atmos crea un so en moviment introduint el concepte d' “objectes de so”. El so es pot moure a qualsevol punt de la sala de cinema, fins i tot al sostre.

Per primera vegada, els directors de cinema poden posicionar qualsevol so amb precisió, aïllant els altaveus de forma individual. No importa el lloc on l’espectador estigui situat, ja que el so l'envolta millorant en nitidesa i provocant més immersió encara en la pel·lícula. El projector làser presenta una qualitat perfecta amb una resolució de 2K i amb un processament precís de color per una gran experiència visual.

Màxim confort

L'aforament de la sala és de 337 butaques de generoses dimensions. Tres tipus de butaques diferents amb un disseny exclusiu sense costures ni arrugues, impermeables i de fàcil neteja, pensades per a la màxima comoditat de l'espectador. Hi ha butaques VIP-Plus, reclinables amb 4 polsadors situats al reposabraços, i butaques VIP-Relax de gran amplitud, que permeten inclinar totalment el respatller i gaudir al màxim de la pel·lícula.

Pixar i Star Wars

La sala s'estrenarà amb Coco, la nova pel·lícula de Pixar, que ha obtingut unes excel·lents crítiques. El dia 15 arribarà Star Wars: Els últims Jedi, el 8è episodi de la saga, en la que veurem a Luke Skywalker, Rey i Finn lluitant contra la Primera Ordre. Aquestes grans estrenes són els films ideals per gaudir al màxim de la sala 17, grans produccions que dissenyen so i imatge per proporcionar un espectacle multidimensional a l'espectador.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar