loader
menu

CIUTAT

TGN commemora el Dia Internacional de les persones amb discapacitat

El Circ Ciutat dilluns, 04 de desembre de 2017

Tarragona s'ha sumat als actes de commemoració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat. Des de les 10 del matí fins a les 13:30h, al tram entre els carrers Comte Rius i Sant Francesc s’ha celebrat una Fira d’entitats del Consell Municipal de la Discapacitat, cançons, danses tradicionals, zumba, teatre, etc. per tal visualitzar i reivindicar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Foto: Mauri

Al migdia s’ha realitzat la lectura del Manifest de la Federació Catalana de la Discapacitat Intel·lectual. El manifest “Tenim drets! Respectem-los i defensem-los” l’han llegit membres del Consell Municipal de la Discapacitat de les següents associacions: STO Solc, Associació de Lagingectomitzats de Tarragona i Comarques, Associació Niemann-Pick, Fundació Estela i Fundació Privada Onada.

El actes estan organitzats pel Consell Municipal de la Discapacitat de l’àrea de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de la Federació Mestral Cocemfe, Associació Aurora, Associació Ment i Salut La Muralla, Fundació Onada i Europe Direct.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar