loader
menu

CIUTAT

La Càtedra DOW/URV socialitza el coneixement en l'àmbit de la sostenibilitat

El Circ Ciutat dimarts, 05 de desembre de 2017

La facultat de Turisme i Geografia de la URV va ser escenari la setmana passada de la reunió de la Comissió de seguiment de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible.

Foto: DOW

Durant la trobada es va presentar la memòria de les activitats de l’any 2017, que va anar a càrrec del Director Dow/URV de Desenvolupament Sostenible i alhora professor de Geografia de la URV, Òscar Saladié, en les quals es van destacar:

- Ethica, el joc de les finances ètiques. Joc de rol on els participants, principalment estudiants de secundària, reflexionen sobre els impactes econòmics, ambientals i socials de les nostres decisions.

- VIII Concurs de fotografia de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible. El lema del concurs serà “Economia circular”.

- X Jornades de Química Verda. En aquesta edició el lema de les Jornades va ser: “Construïm un món sostenible mitjançant economía circular i química verda”

- Curs Dow/ETSEQ. En l’edició d’aquest curs la temàtica abordar va ser “L’engenyeria química com facilitadora per impulsar l’economia circular.

- Projectes de Mòduls Universitaris de desenvolupament sostenible

- Participació de la Comissió encarregada de la definició i el desenvolupament de la competència transversal CT/ de la URV: Ètica, Igualtat, Responsabilitat social i medi ambient.

La proposta de les activitats de cara a l’any 2018 tenen molt a veure amb les que s’han dut a terme durant aquest any, cosa que dona continuïtat als 12 anys de la càtedra Dow/ URV Desenvolupament i Sostenibilitat.

Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible

La Càtedra Dow/ URV de Desenvolupament Sostenible va néixer l’any 2005 fruit de la voluntat de la Universitat Rovira i Virgili i Dow Tarragona de crear una estructura que tingues com a objectiu generalitzar i socialitzar el coneixement en l’àmbit de la sostenibilitat. Amb el fi d’aconseguir aquest objectiu des de la Càtedra de Desenvolupament Sostenible s’organitzen i/o patrocinen activitats vinculades a la formació, la cerca i la divulgació en matèria de medi ambient i de desenvolupament sostenible. Aquestes activitats estan dirigides a la comunicació universitària de la URV, a centres de secunadària i al públic en general.

Més informació a: www.desenvolupamentsostenible.org/ca/


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar