loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El concurs musical D.O. Tarragona, en marxa

El Circ Cultura dilluns, 20 de maig de 2013

S'ha obert la convocatòria per a la participació a la 23a edició del D.O. Tarragona, un dels concursos musicals més veterans de tot l’Estat. Un concurs que continua tenint com a objectiu donar oportunitats i fer promoció, en un context no gens fàcil, als artistes i grups musicals de Tarragona i la seva demarcació dedicats al pop, rock i músiques actuals i de tendències emergents.

Una imatge amb els guanyadors del Concurs DO Tarragona 2012. / do.musicstgn.com

El D.O. pretén ser un element de suport en el sempre complicat camí cap a la professionalització i l’excel·lència, al mateix temps que impulsa l’ús de les noves tecnologies i el treball amb base a la xarxa, com una forma de familiaritzar els creadors musicals amb les formes predominants en l’actualitat de difusió i distribució dels continguts musicals.

El concurs està obert a la participació de les formacions musicals que acreditin que, com a mínim que un dels seus components és resident a qualsevol de les següents comarques: Alt Camp, Baix Camp, Baix Ebre, Baix Penedès, Conca de Barberà, Ribera d’Ebre, Montsià, Priorat, Tarragonès i Terra Alta. Les formacions que es presentin no hauran obtingut la primera posició en cap de les anteriors edicions d’aquest concurs musical. El premi Denominació d’Origen Tarragona (D.O. TGNA) serà de 1.500€ -impostos inclosos- més un xec valorat en 300€ (impostos inclosos) per a equipament musical que podrà utilitzar-se en qualsevol de les tendes Rock & Clàssics de Catalunya.


Documents

Bases 23è Concurs DO Tarragona


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar