loader
menu

CIUTAT

Crítiques a les tarifes de l'empresa funerària municipal de TGN

El Circ Ciutat dimarts, 05 de desembre de 2017

Crítiques a la política de preus de l'empresa de serveis funeraris de Tarragona (SERFUMT). Qui ho ha fet ha estat el grup d'Esquerra Republicana, que reclama que s’abaixin les tarifes i defensen la municipalització del servei. "Malgrat que l’empresa registra beneficis que ronden el milió d’euros, seguim tenint uns preus pels serveis funeraris que considerem abusius. És immoral que es faci negoci d’aquesta manera amb un servei públic de necessitat ineludible", ha declarat el portaveu republicà, Pau Ricomà.

Foto: cedida

Per tot això, els republicans van votar en contra de l’apujada de les tarifes i del pressupost per al 2018 i defensen una abaixada de preus del servei: "Abaixar els preus permetria reduir els costos que han de pagar els tarragonins i alhora faríem més competitiva SERFUMT, provocant que les empreses competidores també hagin d’abaratir els seus preus".

SERFUMT compta actualment amb un 49 per cent de capital privat i, des d’ERC, asseguren que "entenem que la part privada no estigui d’acord en renunciar a beneficis, però com a representants públics de la ciutat considerem que les defuncions no s’han de gestionar com una font per generar lucre". Per això des d’ERC aposten per "la gestió municipal íntegra de l’empresa que permetria reinvertir els guanys de SERFUMT directament en el propi servei i en la ciutat i no en una empresa privada".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar