loader
menu

CIUTAT

L'obra de la passarel·la entre el Balcó i el Miracle entren en el tram final

El Circ Ciutat dimarts, 05 de desembre de 2017

Les obres de construcció de la passarel·la que ha d'unir el Balcó del Mediterrani i la platja del Miracle entren en el seu tram final. L'Autoritat Portuària ha informat que a partir del dimarts dia 12 de desembre i fins el 18 es tallarà totalment la circulació en el vial Bryant per tal de col·locar el tram 9 de la passarel·la.

Foto: circdetarragona

Font: Autoritat Portuària de TGN

Els motius que faran tallar aquest carrer durant gairebe una setmana són els treballs de subministrament, assemblatge, instal·lació i muntatge del tram corb de la passarel·la que creua sobre el vial corresponent a l’estructura metàl·lica des de la continuació de la rampa 2 al final del tram 8 ja col·locat.

Els treballs es faran dues fases

Fase1: Tall de la circulació rodada al Vial William J. Bryant des del 12 al 18 de desembre entre les rotondes amb Passeig d’Espanya i amb Via Augusta per descarregar els subtrams que composen el tram 9, assemblatge dels 3 trams, unió soldada dels mateixos i preparació de la fitació provisional a la vorera del costat ciutat del vial. Aquesta fase de soldadura es perllongarà durant tota la setmana fins a la unió dels tres subtrams.

Fase 2: Quan estigui tot preparat i en els dies finals d’aquest mateix tall de trànsit, es procedirà a l’hissat i col·locació del tram en la seva posició definitiva i es procedirà a la seva unió amb el final del tram 8 ja col·locat. Un cop finalitzades totes les operacions previstes, s’obrirà a la circulació rodada el vial, mantenint la fitació provisional degudament senyalitzada a la vorera del costat ciutat del vial.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar