loader
menu

CIUTAT

El Jardí Vertical de la Tabacalera, exemple de Desenvolupament urbà

El Circ Ciutat dilluns, 20 de maig de 2013

El Jardí Vertical de la Tabacalera és finalista dels premis Territorio & Márketing. Aquests prestigiosos guardons han nominat el Jardí Vertical de la Tabacalera a la categoria de Desenvolupament Urbà. Tarragona competeix amb Bilbao, a qui li reconeixen en la nominació la transformació que ha fet a la ciutat.

El lliurament dels premis es farà el 20 de juny a Saragossa. L’Ajuntament de Tarragona haurà de defensar durant 4 minuts les principals estratègies implantades per optar al premi davant un auditori format per l’alcalde de Saragossa, Juan Alberto Belloch; l’alcalde de Santander, Íñigo de la Serna; l’alcaldessa de Torrelodones, Elena Biurrun; i experts en màrqueting territorial com Miguel Rivas.

La implicació dels ciutadans en els diferents projectes, la innovació i les estratègies de màrqueting són els aspectes claus que valorarà el jurat, que està presidit per Miguel Rivas, Lead expert for Urbact CityLogo i que compta amb nombrosos representants del món del màrqueting i la gestió territorial.

Els premis Territorio y Márketing és un fòrum d’idees per aconseguir que un ajuntament o comunitat autònoma venguin més i millor el seu producte i que atreguin a la major quantitat de visitants possibles, al temps que es pugui crear una estreta col·laboració entre empresa, administració i ciutadà. El proper 20 de juny 19 ponents es reuniran al Palau de Congressos de Saragossa per oferir les claus per una gestió més eficient a través d’experiències d’èxit territorial.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar