loader
menu

CIUTAT

Ciutadans alerta de la fuga d'autònoms de Catalunya 'per culpa del procés'

El Circ Ciutat dissabte, 09 de desembre de 2017

"Cada dia marxen quaranta autònoms de Catalunya per culpa del 'Procés'". Així ho ha manifestat la tarragonina i número dos de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya per la província de Tarragona, Lorena Roldán, en una taula debat sobre la Llei de reformes urgents del treball autònom de Cs a Miami Platja. I ha recordat que "Catalunya compta amb més de mig milió d'autònoms, El 17% del total de tota Espanya".

A l'esquerra, Lorena Roldán; i al costat, Sergio del Campo; en l'acte de C's a Miami Platja. Foto: Ciutadans Tarragona

Lorena Roldán ha defensat "el pla de xoc de Ciutadans amb mesures financeres, fiscals i administratives" perquè "la marca Catalunya torni a ser atractiva per als autònoms i les empreses que han marxat". En aquest sentit, ha apuntat que "no podem perdre més oportunitats com ara la Agència Europea del Medicament o una convenció anual europea de cosmètics en la Tàrraco Arena Plaça que tenia previst reunir a més de 3.000 persones".

Per la seva banda, el portaveu d'ocupació de Cs al Congrés, Sergio del Campo, ha manifestat que "l'ocupació és una de les màximes preocupacions dels catalans i espanyols", per la qual cosa "necessitem un govern constitucionalista encapçalat per Ciutadans per fomentar l'ocupació i l'emprenedoria". En aquest sentit, ha volgut destacar el seu orgull perquè "la primera llei de Cs al Congrés hagi estat la de mesures urgents per als autònoms", i ha recordat algunes mesures com "l'extensió de la tarifa plana de 50€ a un any per a emprenedors en la cotització de la Seguretat Social, l'avanç dels drets socials per a la igualació amb els treballadors per compte aliè i mesures perquè les autònomes puguin ser mares". Així mateix, ha destacat que "l'ocupació és una de les màximes preocupacions dels catalans i espanyols".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar