loader
menu

CIUTAT

Ciutadans equipara el 'Procés' amb 'caos i ruptura'

El Circ Ciutat diumenge, 10 de desembre de 2017

“Puigdemont ha estat el president del ‘procés’; jo vull ser la presidenta de tots els catalans”, ha manifestat des de Tarragona la candidata de Ciutadans pel 21D, Inés Arrimadas, tot recordant que el desafiament separatista només ha generat “caos, ruptura de la convivència, fugida d'empreses, baixada d'Inversions i de turisme”.

Foto: Paco Fullana

Arrimadas ho ha dit des de Tarragona, davant de prop d'un miler de persones, a la Rambla Companys, i en companyia del líder dels taronja, Albert Rivera. La presidenciable de C's ha apostat per “omplir les urnes” de vots taronges el proper 21 de desembre per “acabar amb el ‘procés’ i iniciar una nova etapa política a Catalunya per a tots els catalans” i començar a “parlar dels problemes reals: la sanitat, l'educació i les polítiques socials”.

La candidata de Cs a la Generalitat ha defensat que el seu partit és l'únic capaç de“tornar a unir als catalans” entre ells i amb la resta d'espanyols i de “canviar les polítiques nacionalistes per polítiques de sentit comú, centristes i europeistes”. “Ciutadans prioritzarà els problemes reals” i per aconseguir-ho “aixecarà les catifes de la Generalitat per veure en què s'han estat gastant els diners” per invertir-ho en sanitat, educació o infraestructures “imprescindibles” com el Corredor Mediterrani.

Per la seva banda, Albert Rivera ha pensat en veu alta: "Us imagineu que el 21D guanyem i s'acaba el 'procés'?". El gran líder taronja ha demanat demostrar el 21D que “Catalunya no és separatista, sinó que és una terra oberta per a tots els catalans i espanyols” triant la papereta taronja. Ha advertit que per obrir una nova etapa “no ens serveix l'immobilisme del PP ni el conformisme del PSC”, perquè l'únic vot “compatible amb el futur de Catalunya” és el de Ciutadans. “Mai un vot a Catalunya ha estat tan poderós i podrà canviar tantes coses”, ha sentenciat.

Rivera ha avisat que el 21D “ens juguem” també el futur d'Espanya i d'Europa, que “no passa per més nacionalisme, sinó per més ciutadania, llibertat i convivència”. “Jo vull que quan als nostres fills els preguntin d'on són, diguin que són dels Estats Units d'Europa”, ha afegit, després d'apuntar que el nacionalisme és l'antítesi del projecte europeu.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar