loader
menu

CIUTAT

El PSC, 'consternat', perquè la resta de candidatures estan 'missing' de TGN

El Circ Ciutat diumenge, 10 de desembre de 2017

“El vot al PSC és el vot en defensa dels interessos de Tarragona al Parlament. Avui ja és el sisè dia de la campanya electoral i constatem amb consternació que la resta de candidatures no fan propostes per Tarragona i que n’hi ha que no tenen ni tan sols un programa per les nostres comarques. Estan 'missing' de Tarragona". Així s'ha expressat la cap de llista socialista per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, durant un acte a l'Arboç, on ha assegurat que "nosaltres cada dia presentem un compromís concret del nostre programa per Tarragona perquè el nostre compromís és total, al 100%, amb Tarragona i la seva gent”.

Foto:PSC

Els socialistes han promès que en el cas que Iceta surti guanyador "aprovarà un programa d’ocupació i reactivació econòmica sostenible en sectors vinculats amb l’economia verda que, segons les nostres estimacions, podria arribar a crear 2.000 nous llocs de treball a les comarques tarragonines aquests propers quatre anys.”

Ibarra ha acusat el Govern de Juntsx Sí i de la CUP: "No han fet res en aquest àmbit estratègic de país. Cal redreçar aquesta inacció i impulsar la transició ecològica de l’economia que permeti el desenvolupament de les energies renovables. Estem davant d’un repte molt important, nosaltres estimem que aquests nous sectors com l’energia eòlica, els vehicles elèctrics, la depuració de l’aigua i dels residus i la investigació del conjunt del sector poden arribar a generar 20.000 nous llocs de treball en el conjunt de Catalunya.”

La candidata del PSC ha afirmat que “la lluita contra el canvi climàtic és una prioritat absoluta del PSC. Aquesta transició ecològica ens permetrà aprofitar l’oportunitat econòmica que suposen les energies renovables pel que fa a la creació de nous llocs de treball en l’actual context encara molt marcat per la crisi econòmica.”


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar