loader
menu

CIUTAT

TGN ajorna els grans actes del 160è aniversari de la Guàrdia Urbana fins l'any que ve

El Circ Ciutat dilluns, 11 de desembre de 2017

L'Ajuntament de Tarragona ha ajornat fins el primer trimestre de 2018 els grans actes de celebració del 160è aniversari de la Guàrdia Urbana, en el qual també es lliuraran les distincions als cinc agents que porten 30 anys de servei i els 10 que en porten 25 i que està contemplat al Reglament de distincions de la Guàrdia Urbana. Avui, però, ha celebrat la festivitat de la policia local tarragonina en un acte “més auster i senzill que en altres ocasions”, com ha remarcat el conseller de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor, i “necessari per destacar la implicació d’un equip de professionals especialment implicats en la ciutat".

Foto: Mauri

Segons el nou responsable polític de la policial local tarragonina, arran dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, el 2017 ha estat marcat per unes circumstàncies molt adverses però que “la nostra policia hi ha col·laborat en la recuperació de la normalitat”. Villamayor, que no ha fet cap menció al paper i a l'actuació de la Guàrdia Urbana durant els fets de l'1 d'octubre, també ha fet balanç d’un any en què destaca la posada en marxa de les càmeres de videovigilància, "el treball comunitari d’atenció a les víctimes de violència de gènere i l’actuació coordinada amb Mossos d’Esquadra per combatre el vandalisme a les escoles i altres punts de la ciutat".

Per la seva part, l’Intendent Major de la Guàrdia Urbana, Enrique Fernández Ferreira, ha destacat la nul·la sinistralitat en les vies urbanes. En concret, s’ha reduït un 2%, amb una reducció del 24% dels ferits greus i del 28% en els atropellaments, aconseguint que no s’hagi produït la mort de cap persona en accident de trànsit.

El màxim responsable del cós policial també ha remarcat els 1.800 serveis realitzats durant la campanya de platges i la realització de controls de velocitat a més de 53.000 vehicles, amb el resultat de més de 3.300 denúncies per excés de velocitat. Una altra de les dades importants és les 3.000 proves d’alcoholèmia i drogues a conductors, tramitant 260 denúncies.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar