loader
menu

CIUTAT

Covestro invertirà 200ME a TGN i construïrà la seva pròpia planta de producció de clor

El Circ Ciutat dilluns, 11 de desembre de 2017

El fabricant de materials Covestro ha anunciat que mantindrà la producció de la seva planta de Tarragona més enllà de l'any 2020. La companyia invertirà uns 200 milions d'euros per tal d'incrementar la competitivitat de la fàbrica mitjançant la implementació de diverses mesures. Com a primer pas, té previst construir la seva pròpia planta de producció de clor, assegurant així un subministrament d'alta eficiència, sostenible i independent d'aquesta matèria primera crucial.

Foto: Covestro

Covestro, a més, augmentarà la capacitat de la seva planta local d'escuma rígida MDI en 50.000 tones fins a arribar a les aproximadament 220.000 tones a l'any. El MDI és un precursor de l'escuma rígida, que al seu torn és un excel·lent material d'aïllament, utilitzat, per exemple, en edificis i refrigeradors. "Estem totalment compromesos amb el mercat de MDI i amb el nostre parc industrial de Tarragona. Incrementant la producció i establint el nostre propi subministrament de clor, augmentarem encara més l'eficiència i la competitivitat d'aquesta planta", ha declarat el CEO de Covestro, Patrick Thomas.

L'increment de producció s'anirà implementant progressivament fins a l'any 2022, mentre que l'inici de la producció de clor es preveu per a finals del 2020. Fins llavors el subministrament serà extern. Per a la nova producció de clor, Covestro pretén utilitzar la tecnologia més avançada en eficiència energètica, d'aquesta manera la fabricació d'aquesta matèria primera clau i, conseqüentment també la producció en general, serà més eficient. "Aquesta inversió representa un nou pas en la nostra estratègia ja anunciada d'inversió a llarg termini, i segueix amb el nostre enfocament de" capex intel·ligent "per ampliar les nostres capacitats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar