loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El PP insisteix en què el projecte de Ballesteros a TGN està esgotat

El Circ Ciutat > Política dilluns, 20 de maig de 2013

El Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, ha assegurat durant la seva valoració del mandat socialista que “Ballesteros està amortitzat i ho sap”, que “estem davant d’un final d’etapa” perquè “hi ha símptomes evidents”, i que “en sis anys aquest govern no ha fet res de res”, pel que, de cara el 2015, és urgent “un canvi, noves polítiques i un nou estil, per iniciar una nova etapa”. Alejandro ha explicat que “Ballesteros afronta la segona legislatura amb la clara sensació d’estar amortitzat políticament, amb els constants rumors, que ell s’encarrega de difondre, que potser vol anar a fer política a Barcelona, amb la sensació que potser el 2015 s’ha acabat una etapa”, afegint que existeixen “símptomes claríssims d’estar vivint un final d’etapa”. “Els va viure també Nadal però després de 18 anys, no després de 6”, ha afegit.

El portaveu del PP a l'Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández. / circdetarragona.com

En aquest sentit, Fernández ha detallat que “es comencen a produir dimissions, cosa que acostuma a produir-se als finals d’etapa, com el cas del gerent de Serveis Socials, que ha pagat els plats trencats però que podria haver estat perfectament la regidora”. També hi ha “irregularitats que comencen a sortir als mitjans de comunicació, com el cas Inipro” i “la sensació d’inestabilitat política, de manca d’iniciativa”. “Al Plenari de l’Ajuntament és el Partit Popular qui marca la iniciativa política, els temes de què es parlen, els temes que s’aproven, i les iniciatives que surten endavant. El govern no té iniciativa, està paralitzat”, ha comentat, insistint que “no sap governar en minoria”. A més “hi ha incertesa al voltant de la candidatura de Ballesteros per al 2015 i sobre les possibilitats o no de fer política a Catalunya. Clar símptoma de final d’etapa”.

Per al popular, “la voluntat del Govern és que la valoració al final del seu mandat es faci al voltant de quatre grans eixos: El Pla General, el Pla 2022, els Jocs del Mediterrani i el projecte d’Smart City. El pla general és un retard del pla aprovat per Nadal, i no aporta cap canvi a la fisonomia de la ciutat. Sobre el pla 2022 no seré cruel, i encara menys amb el projecte d’Smart City, que ningú sap en què es concreta més enllà de la retòrica”. A més, ha explicat que “la seva manera d’abordar els Jocs parteix d’un pecat original que li està costant recuperar: Haver fet un disseny inicial no com un projecte de ciutat, sinó com un projecte de partit, al servei d’un candidat, que era ell. Amb un Govern en minoria ha intentat reconduir això, però té molt camí per recórrer i el temps passa molt ràpid. És el gran interrogant del seu mandat”.


També ha destacat la falta d’una “clara aposta cultural, turística, d’oci i de promoció de l’Ajuntament de Tarragona”. “No només han estat incapaços de plantejar un model cultural i de promoció propi, sinó que s’han encarregat de posar dubtes i generar equívocs en els projectes consolidats d’anteriors etapes de Govern: Tàrraco Viva,el Concurs de Focs, i la Dixie”, ha comentat, recordant que “la Cultura ha de ser una indústria que generi ocupació i dinamisme”. Igualment, ha denunciat la “incapacitat per resoldre temes essencials en la convivència urbana: Edificis abandonats, façanes degradades, ineficiència en la tramitació de llicències, i anunciar un Pla de Mobilitat per anunciar després que no el posarien en marxa. Van treure zones blaves per tornar-les a posar, van prometre 3.000 euros als emprenedors que després no van donar... En sis anys no han complert res del seu programa electoral”.

Per últim, Fernández ha criticat la “incapacitat per resoldre temes d’equipaments que tenen a veure amb altres administracions: Sant Jordi, Savinosa, Mercat Central, Ciutat Judicial, i la genuflexió en el cas del Tercer Fil, un Tercer Fil que contradiu la planificació que el mateix Ballesteros s’ha dotat a través del pla general, sense cap tipus de combat per tal de no entrar en contradicció amb algú. Només ha sigut capaç d’inaugurar coses que estaven treballades des de l’etapa anterior. Res de res en sis anys”.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar