loader
menu

CIUTAT

Soraya Sáenz de Santamaria torna a Madrid amb avellanes i una ampolla de vermut de Reus

El Circ Ciutat dimarts, 12 de desembre de 2017

Una ampolla de vermut i avellanes. Això és el que s'ha emportat cap a casa la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaria, després de la seva visita aquest matí a Reus, on hi ha anat per fer una ferma defensa del consum de productes catalans per aquest Nadal. "Comprant productes catalans es fa un favor a Catalunya i a tot Espanya", ha manifestat Sáenz de Santamaria, qui alhora ha advertit de les conseqüències de boicotejar productes catalans, ja que, segons ella, els efectes tenen rèplica a la resta de l'Estat.

La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaria, en una imatge d'arxiu. Foto: circdetarragona.com

Soraya ha fet aquestes manifestacions el mateix dia en què el Ple del Congrés debat una iniciativa, a proposta del PP, en favor del consum dels productes catalans, i un dia abans que el Senat faci el mateix. "No es fa mal als independentistes boicotejant a tota Catalunya; com es fa mal als independentistes és parlant de la Catalunya oberta, lliure i plural, defensant aquests catalans als que han tractat de fer callar quan no els interessava, i com es fa boicot (als independentistes) és votant al PP el pròxim 21-D ".

Sáenz de Santamaría ha repassat els efectes negatius que l'independentisme ha causat a Catalunya: "No podem acceptar que ens diguin que el PP no vetlla per Catalunya, perquè al llarg de tots aquests mesos molts han estat els esforços per tirar aquesta terra endavant: pagant serveis públics -s'han destinat 2.800 milions a farmàcies i proveïdors en els últims mesos-, o donant suport als Jocs del Mediterrani sper a Tarragona - "un projecte molt estimat", ha subratllat- ".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar