loader
menu

CIUTAT

Empresaris i inversors de la demarcació es trobaran en una jornada d'impuls a l'emprenedoria

El Circ Ciutat dimarts, 12 de desembre de 2017

Els emprenedors, empresaris i inversors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre tenen una cita el proper 19 de desembre a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona de la Diputació. Es tracta de la 4a jornada Business Networking que organitza la Diputació, un espai de trobada d'empreses, productes i serveis de nova creació que està pensat perquè els participants puguin compartir experiències i establir sinergies.

Foto: Diputació de Tarragona

Enguany aquesta iniciativa arriba carregada de novetats. En aquest sentit, inclourà un showroom (sala d'exposició) on els emprenedors podran mostrar i explicar els seus productes i serveis, i també comptarà amb l'experiència de l'emprenedor, mentor i professor Néstor Guerra, un dels experts més reconeguts en l'àmbit d'emprenedoria Lean Start-up, el qual oferirà la xerrada inspiradora "Cinco cosas que he aprendido de emprender". La cita es clourà amb l'actuació del famós dj tarragoní André Vicenzzo.

A través d'aquesta iniciativa, la Diputació vol oferir un espai d'oportunitats als projectes empresarials, sobretot als de nova creació, per tal de donar-los visibilitat i ajudar-los a establir-se i a avançar en les diferents fases del seu desenvolupament.

L'assistència al Business Networking és gratuïta i les inscripcions es poden realitzar al següent enllaç: http://www.dipta.cat/empren/connectant/jornada-de-business-networking


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar