loader
menu

CIUTAT

L'Esquerra Independentista de TGN alerta que la sentència del cas Bershka 'és un exemple d'un sistema judicial injust'

El Circ Ciutat dimecres, 13 de desembre de 2017

"No s'ha fet justícia", "és un exemple del sistema judicial injust [...] pensat perquè l'ordre imperant no canviï". Així s'ha expressat la regidora de la CUP a Tarragona, Laia Estrada, i alhora una de les tres persones condemnades pel Tribunal Suprem en el cas Bershka, juntament amb Santiago Fortuny i Diego Corredor. L'endemà que es fes pública la sentència del Suprem, la consellera cupaire, en representació de l'Esquerra Independentista, ha lamentat que se'ls hagi condemnat a ells i no pas a cap agent de la Guàrdia Urbana: "Tenim molt clar què va passar el 7 de gener de 2009, va ser la Guàrdia Urbana qui ens va anar a buscar; tenim clar a què responia aquella actuació".

Foto: CUP Tarragona

"És una pena petita, però indignant i injusta, i genera impotència", "nosaltres demanàvem justícia", ha explicat Estrada. Cap de les tres persones condemnades pel Suprem no anirà a la presó, ja que no tenen antecedents i pel que fa a la resta de la sentència, segons Estrada, l'únic que els impedeix és presentar-se a una campanya durant el temps de la condemna.

Quant al seu futur al consistori, l'actual portaveu municipal cupaire ha evitat pronunciar-s'hi obertament. "Si hi ha altres lectures (de la sentència) que les faci qui les hagi de fer". Estrada ha carregat contra l'equip de govern, tot recordant que no va voler retirar-se com a acusació particular en el cas.

Tot i que es podria acudir al Tribunal Constitucional, Estrada ha recordat que "ja vam tenir dubtes d'anar al Suprem, per esgotament emocional", i ha reconegut que està convençuda de que "sí hi havia interès" perquè la sentència sortís durant la campanya electoral.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar