loader
menu

CIUTAT

Prop d'una quarantena d'actuacions musicals amenitzaran enguany el Nadal a TGN

El Circ Ciutat dimecres, 13 de desembre de 2017

Prop d'una quarantena d'actuacions musicals amenitzaran el Nadal d'enguany a Tarragona; una iniciativa de l'associació de comerciants La Via T, que farà arribar la música a diferents barris de la ciutat. Des de la Part Alta fins als barris de Ponent, tal com s'ha explicat durant la presentació del certamen, que arriba enguany a la seva cinquena edició. Això es deu a la campanya conjunta de Nadal que han fet totes les associacions de comerciants de la ciutat. En total hi haurà 37 actuacions des del dia 15 de desembre i fins al 23.

Una imatge d'arxiu del Nadal Musical. Foto: circdetarragona.com

Imatge de la presentació del Nadal Musical 2017. Foto: Ajuntament de TGN

Salvador Minguella, President de La Via T, ha assegurat que "aquest Nadal Musical s'aconsegueix superar gràcies a l'esforç dels músics." Per altra banda també ha volgut agrair la participació de la Fundació Obra Social La Caixa, que donarà una ajuda de 0,25 cèntims al menjador social de Bonavista per cada compra que es faci amb una de les seves targetes de crèdit. D'altra banda Elvira Ferrando, Consellera de comerç, ha explicat que "a Tarragona s'associa el Nadal amb la música i el comerç", i que "això demostra la consolidació d'aquest esdeveniment." També ha volgut destacar que "enguany el Nadal Musical es pugui sentir per tot Tarragona, de nord a sud, fent ciutat i compres."

La responsable del menjador social, Encarna Quílez, ha agraït a la Via T i a la Fundació Obra Social La Caixa la iniciativa i també ha explicat que actualment compten amb 265 persones derivades dels serveis socials. Des de La Caixa consideren que el projecte encaixa amb dos vessats de la seva entitat, amb el comerç dinàmic que volen i amb la part social.

Amb tot plegat l'acte s'ha obert i tancat amb l'actuació d'una saxofonista que forma part de Rambla Músic. Anna Morlanes, la directora pedagògica, ha posat en rellevància que "la Via T porti la música al carrer" reconeixent que això els agrada.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar