loader
menu

CIUTAT

El Bus Alícia arriba a Tarragona

Sergi Casado Ciutat dilluns, 20 de maig de 2013

El Bus Alícia es una unitat mòbil creada per la Fundació Catalunya-La Pedrera que fa ruta pel país per promoure els bons hàbits alimentaris i el dimecres 22 de maig arribarà a la ciutat de Tarragona. S'instal·larà a la plaça Verdaguer i s'hi estarà prop d'una setmana.

Una imatge del Bus Alícia. / cedida

El Bus Alícia compta amb equipament didàctic dirigit a tots els públics. El seu objectiu és informar, educar i fer reflexionar de manera amena i participativa els ciutadans de tota edat i condició sobre una alimentació saludable, adequada a les seves necessitats i d’acord amb l’entorn. Disposa d’un espai expositiu de 50 m², accessible també per a persones amb mobilitat reduïda. Integra un àmbit expositiu dotat de recursos audiovisuals i multimèdia on, de manera rigorosa, lúdica i interactiva, s’explica i s’interpel·la els visitants sobre la producció, transformació, hàbits de consum i funció nutricional dels aliments.

El bus també una aula de cuina perfectament equipada per divulgar pel territori les recerques i els projectes que, en matèria de ciència, salut i patrimoni agroalimentari, es desenvolupen als laboratoris de la Fundació Alícia.

Des del 19 de març ja és a les comarques tarragonines i s'hi estarà fins a mitjan juliol. Abans de venir a Tarragona, ja ha estat a Salou, Cambrils, Reus, Amposta, Tortosa, Alcanar, Santa Bàrbara i l'Hospitalet de l'Infant. Les següents poblacions tarragonines per on farà parada el bus són Vila-seca, Valls, El Vendrell, Calafell i Cunit.

Es tracta d'un projecte itinerant de la Fundació sobre alimentació i salut. Un projecte que explica la importància d’alimentar-se bé, d’ensenyar a menjar millor i que aporta informació tècnica i científica, estratègies i coneixements dels hàbits alimentaris a la nostra societat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar