loader
menu

CIUTAT

Advocats i farmacèutics de TGN uneixen esforços durant un mes per una causa solidària

El Circ Ciutat divendres, 15 de desembre de 2017

Advocats i farmacèutics de Tarragona s'han unit per una causa solidària. Sota el lema "Aquest Nadal l'amic invisible ets tu", l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (ICAT) i el Col·legi de Farmacèutics (COFT) han posat en marxa el “Mes + solidari ”; una inicitativa que té com a objectiu reforçar els valors solidaris en el marc de les festes nadalenques i donar veu a diverses entitats de caire assistencial i ONGs del territori.

Foto: ICAT

El mes de la solidaritat, que s'allargarà fins el 15 de gener de 2018, ha començat amb l'obertura de les seus institucionals dels dos col·legis professionals perquè la gent pugui fer donació de sang. Continuarà amb un acte central per la defensa dels drets humans i dels drets dels refugiats amb la inauguració de l’exposició “11 vides en 11 maletes”, organitzada conjuntament per la Fundación Abogacía i el Col·legi d’Advocats i de Farmacèutics. A través d’aquesta exposició, des de les institucions col·legials volem contribuir a que la situació dels refugiats no caigui en l’oblit i a la vegada convidar a que la ciutadania conegui aquesta realitat.

La mostra recull onze històries de refugiats, deu de les quals han estat facilitades per ONGs i l’onzena és la d’una dona espanyola que va haver de refugiar-se a França fugint de la guerra. En cada maleta s’inclou, a més a més, una imatge dels protagonistes, un mapa amb el recorregut que han fet, un objecte il·lustratiu de la seva historia i dibuixos de nens.

L’exposició estarà oberta al públic des del dia 22 de desembre i fins al 15 de gener de 2018 i podrà visitar-se al vestíbul de la seu col·legial de les 9.00h a 19.00h. Durant les setmanes de Nadal, la seu institucional es convertirà també en altaveu per aquelles entitats amb les que l’ICAT i la Fundació col·laboren activament, com són la Creu Roja i Càritas Tarragona, que podran fer ús de les instal·lacions i serveis del Col·legi per a la realització d’activitats i campanyes informatives dels projectes solidaris de cara al 2018.

També durant el mes de desembre la Fundació ICAT de l'Advocacia, dins del seu programa d'actuacions de naturalesa social i assistencial dirigides als companys més necessitats, ha engegat una campanya de recaptació de fons que finalitzarà el dia 31 de desembre de 2017. Les persones que realitzin els donatius fins al 20 de desembre de 2017 participaran en un sorteig, que es celebrarà el dia 22 de desembre, de dues entrades a PortAventura Park facilitades per la Fundació PortAventura, que es podran gaudir fins al dia 6 de gener de 2018.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar