loader
menu

CIUTAT

Vuit detinguts a TGN per frau a la Seguretat Social

El Circ Ciutat dilluns, 18 de desembre de 2017

La Policia Nacional ha detingut a Tarragona a vuit ciutadans (dos de nacionalitat espanyola, cinc de nacionalitat dominicana i un de nacionalitat colombiana) com a presumptes autors dels delictes de falsedat documental i frau a la seguretat social.

Foto: Policia Nacional

L'operació va començar a finals de l'estiu d'enguany i va comptar amb la participació de la delegació d'Inspecció de Treball i Tresoreria de la Seguretat Social de Tarragona. La investigació s'ha desenvolupat amb les informacions obtingudes per la Unidad Central de Redes de Inmigración Ilegal y Falsedades Documentales (UCRIF) de Tarragona, les quals van ser corroborades per la Inspecció de Treball. Tot i que l'empresa tenia la seva seu social a Reus, els presumptes autors dels delictes residien tots a la demarcació de Barcelona.

Gràcies a la investigació policial, s'ha pogut demostrar el frau a la Tresoreria de la Seguretat Social, que ascendeix a 12.000 euros, havent-se beneficiat algun dels detinguts de fins a 3.000 euros. Al mateix temps s'ha evitat que els detinguts poguessin obtenir ajuts de qualsevol tipus o regularitzacions d'estrangers fraudulentes amb la documentació falsa.

Un cop documentada l'autoria de la falsedat documental i el frau a la SS, els agents de la Policia Nacional han procedit a la detenció dels vuit individus, sent intervinguts gran quantitat de documentació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar