loader
menu

CIUTAT

L'administració de loteria de la plaça Corsini passa de l'eufòria a la tristor

El Circ Ciutat divendres, 22 de desembre de 2017

Un error de la delegació provincial de Loterías y Apuestas del Estado ha provocat una falsa eufòria a l'administració número 21 de Tarragona, Cal Pantxo, situada a la plaça Corsini. Pocs minuts després de les 10, una trucada des de la delegació els feia saber que aquesta administració tarragonina havia venut 21 dècims del segon premi del sorteig de Nadal, el 51244, tot i que realment tan sols se n'havia dispensat 1, via terminal.

Els responsables de l'administració, al costat del cartell "Segon premi venut aquí" que els ha fet arribar la delegació provicial de Loterías y Apuestas del Estado. Foto: tarragonaradio.cat

"Han confòs el número de dècims venuts amb el número de l'administració, que és el 21", ha lamentat Corin Toral, reconeixement que l'episodi viscut ha suposat un autèntic 'bajón'. Durant dues hores, l'entorn d'aquesta administració ubicada a la plaça del Mercat ha viscut l'eufòria pròpia que suposa haver repartit uns 2'6 milions d'euros, que és la xifra que es corresponia amb els 21 dècims. Nombrosos mitjans de comunicació i molts curiosos s'hi han desplaçat per viure l'alegria del moment i per veure com els responsables de l'administració penjaven el cartell de "Segon premi venut aquí" que els havia fet arribar la delegació provincial.

Finalment, des de la mateixa delegació els han explicat que s'havien equivocat i que només havien venut un dècim, és a dir, de 120.000 euros. "Almenys una persona estarà molt contenta", relata Toral, tot insistint que si la xifra de 21 dècims venuts hagués estat certa "no ens hauria estranyat".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar