loader
menu

CIUTAT

El Nadal uneix Dow i la Fundació Onada

El Circ Ciutat dissabte, 23 de desembre de 2017

La Fundació Onada, junt amb els seus 46 col·laboradors, i Dow s'uneixen un any més per elaborar les cistelles de Nadal que la companyia entregarà als seus empleats.
Aquesta activitat es duu a terme amb la col·laboració entre Dow i el Servei d'Orientació i Integració Laboral de la Fundació Onada.

Foto: Dow

Aquestes persones amb diferents capacitats poden accedir al mercat laboral i mantenir un contracte laboral estable. D'aquesta manera, el suport de Dow a la Fundació Onada vol aconseguir la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat.

Representants de Dow Tarragona han visitat les instal·lacions de la Fundació Santa Teresa del Vendrell com agraïment a la feina realitzada en l'elaboració de les paneres de Nadal; uns lots que també inclouen un calendari protagonitzat per les persones col·laboradores del Centre Especial de Treball de la Fundació Privada Onada.

La visita ha comptat amb la presència de Josep Gilaberte, Coordinador de la Fundació Onada; Jaume Sariol, Director del Complex Industrial de DowTarragona; Josep Boronat, Director de Comunicació i Relacions Institucionals, Gustavo Martinez de Lahidalga, Director de Recursos Humans de Dow Ibérica i José Carlos Eiriz, Director de Fundalis.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar