loader
menu

CIUTAT

El temporal de vent deixa rastre al seu pas per TGN

El Circ Ciutat dimecres, 27 de desembre de 2017

La ciutat de Tarragona també ha estat testimoni de les fortes ventades que s'han produït en el conjunt de la demarcació i arreu del país. Fins a les 17h, segons Protecció Civil, des de la ciutat de Tarragona s'havien fet més d'un centenar de trucades al 112. A tota la comarca, el Tarragonès, un total de 168.

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Foto: cedida

El fet més tràgic de la jornada s'ha viscut a Segur de Calafell, on un home ha resultat mort després de caure des del balcó de casa seva a causa del fort vent.

D'altra banda, d'entre els principals incidents a Tarragona, a l’avinguda Roma ja s’ha retirat un semàfor que ha caigut pel fort vent i que ha fet caure 19 motos que estaven estacionades. A la Rambla Vella també ha caigut un semàfor a l’alçada del carrer Sant Francesc. A més, la incidència que havia deixat sense subministrament elèctric a prop de 800 abonats de Sant Pere i Sant Pau ja ha quedat resolta.

A causa de les fortes ventades, durant tot el dia, els serveis de neteja municipal estan procedint a la retirada de nombrosos arbres que han caigut a diferents punts de la ciutat. A la Rambla Nova ha caigut un arbre a la coca central a tocar la plaça Imperial Tàrraco, també han caigut branques en altres punts i s’ha assegurat un tram a tocar de la Font del Centenari pel perill que pogués caure un dels arbres, a tota la zona ja hi està actuant la Brigada Municipal. A més, segons ha informat l'Ajuntament, s’ha tallat l’accés de l’antiga carretera de Salou, a l’alçada del Tanatori, pel perill de caiguda d’un arbre de grans dimensions.

Han caigut 13 arbres que no han provocat danys personals en diferents punts: Francesc Bastos, Roig i Bergada, Joan Fuster, Via Augusta, Mozart, passeig Independència, antiga N340 abans d’Icomar, Joanot de Martorell i Arnau de Vilanova a Entrepins, Ripollès i avinguda Mediterrani a La Mora, Bloc Llorer, a la Rambla de Ponent i a la zona de l'Oliva.

Altres incidències que s’han produït:

Una porta de grans dimensions d’una empresa del carrer Coure s’ha després ocupant la calçada.

Els Bombers han assegurat una bastida a Vidal i Barraquer.

Ha caigut un mur a l’avinguda Roma que ha obligat a tallar el trànsit però la zona ja ha quedat restablerta.

S’han arrencat plaques d’algunes teulades sense provocar danys greus a un dels establiments de la Gavarres, en un edifici de l’avinguda Catalunya, a Manuel de Falla, al carrer Sant Llorenç, al carrer Gran Canaria i a la Torre Catalunya de l’avinguda Roma.

S’han després tendals de balcons al carrer Riu Clar i persianes al carrer Gasòmetre i s’han trencat vidres en diferents que no han causat danys personals.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar