loader
menu

CIUTAT

La cruïlla de Prat de la Riba amb Higini Anglès i Pare Palau estarà regulada per semàfors

El Circ Ciutat dijous, 28 de desembre de 2017

L'Ajuntament de Tarragona instal·larà semàfors a la cruïlla de l’avinguda Prat de la Riba amb els carrers Pare Palau i Higini Anglès. Les obres d'iniciaran a partir del 2 de gener; en el marc de la jerarquització viària de la ciutat, que defineix l'avinguda de Prat de la Riba com una via principal o vertebradora amb una intensitat mitjana diària de 6.000 vehicles diaria i amb diversos trams horaris amb més de 500 vehicles/hora.

Foto: google

Segons ha informat l'àrea de Mobilitat del consistori tarragoní, tant el Servei Català de Trànsit, com el Pla local de seguretat viària de Tarragona recomanen que en aquesta categoria de via la protecció a les persones vianants que han de travessar el carrer es realitzi mitjançant la regulació semafòrica.

Aquesta intersecció és la darrera que quedava sense regular en la zona delimitada per l'avinguda de Roma, la Rambla Nova i l'avinguda de Ramón y Cajal. Els nous semàfors comptaran amb els darrers elements tecnològics com són els senyals acústics per a persones invidents i els temporitzadors per a vianants.

Els treballs tindran una durada aproximada de tres setmanes i un cost de 46.612,66 euros.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar