loader
menu

CIUTAT

TGN només donarà noves llicències de bars a la Part Alta si hi ha consens amb els veïns

El Circ Ciutat divendres, 29 de desembre de 2017

Un cop finalitzada la moratòria d'un any imposada a Tarragona per obrir nous bars i locals d'oci i lleure a la Part Alta, la possibilitat d'instal·lar nous negocis continua enlaire i no es decidirà fins el plenari del proper mes de gener. "No donarem més llicències indiscriminades a més locals si no és amb el consens dels veïns", ha explicat l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, durant l'habitual esmorzar nadalenc amb la premsa.

Una imatge de la plaça del Fòrum. Foto: google

Ballesteros ha fet una crida a "buscar l'equilibri a partir de la moratòria i de converses amb diferents sectors", "perquè tampoc podem tornar a una Part Alta morta com fa uns anys". D'aquesta manera, la postura del consistori tarragoní serà la d'adoptar "criteris de prudència", segons ha afirmat el batlle, deixant clar que "no poden proliferar més els locals i els bars; els veïns ho demanen".

En clau nucli antic, el màxim representant municipal també ha anunciat que a partir de l'any que ve el projecte per convertir totalment la Part Alta en zona de vianants per fi serà una realitat. Ballesteros ha explicat que, a iniciativa d'entitats veïnals, l'Ajuntament ha aprovat una comissió que ho estudiarà. Tot i que no ha donat gaires detalls, l'alcalde ha avançat que una de les actuacions serà tancar el Portal de Sant Antoni. "És l'únic accés a la Part Alta que ens falta controlar".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar