loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Benin i Burkina Faso seran els destins de la primera missió empresarial de la Cambra de TGN durant el 2018

El Circ Ciutat > Economia dimarts, 02 de gener de 2018

La Cambra de Tarragona encetarà el calendari de missions per l’any 2018 amb una acció comercial a Benín i Burkina Faso, dels dies 28 de gener al 2 de febrer. Es tracta de la primera de les nou prospeccions de mercat que tindran com a destí l'Àfrica Subsahariana en el decurs d’aquest any.

Foto: bolsamania

Aquesta serà la catorzena missió de la Cambra a Benín i la desena a Burkina Faso. El balanç d’aquesta experiència ha estat, tant per a la Corporació tarragonina com per a les empreses que hi han assistit, altament positiva. A més, l’alta participació fomenta el networking, que és una de les principals eines d'èxit a l’hora de conquerir els mercats subsaharians.

La falta d'oferta a Burkina és el principal motiu per viatjar-hi, atesa la facilitat per trobar-hi operadors econòmics a la recerca de nous proveïdors. Benín, a més del seu propi mercat intern, segueix essent la porta d'entrada al gran mercat nigerià, malgrat les dificultats que està patint Nigèria per la seva evident falta de divises.

A la bona imatge que els nostres empresaris hi tenen en aquella regió, cal afegir-hi el fet que en aquells tres països es treballa amb el franc CFA, lligat a l'euro, la qual cosa fa que s'elimini completament el risc de canvi. La missió serà multisectorial i integrada per empresaris vinguts d’arreu de l’Estat.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar