loader
menu

CIUTAT

Benin i Burkina Faso seran els destins de la primera missió empresarial de la Cambra de TGN durant el 2018

El Circ Ciutat dimarts, 02 de gener de 2018

La Cambra de Tarragona encetarà el calendari de missions per l’any 2018 amb una acció comercial a Benín i Burkina Faso, dels dies 28 de gener al 2 de febrer. Es tracta de la primera de les nou prospeccions de mercat que tindran com a destí l'Àfrica Subsahariana en el decurs d’aquest any.

Foto: bolsamania

Aquesta serà la catorzena missió de la Cambra a Benín i la desena a Burkina Faso. El balanç d’aquesta experiència ha estat, tant per a la Corporació tarragonina com per a les empreses que hi han assistit, altament positiva. A més, l’alta participació fomenta el networking, que és una de les principals eines d'èxit a l’hora de conquerir els mercats subsaharians.

La falta d'oferta a Burkina és el principal motiu per viatjar-hi, atesa la facilitat per trobar-hi operadors econòmics a la recerca de nous proveïdors. Benín, a més del seu propi mercat intern, segueix essent la porta d'entrada al gran mercat nigerià, malgrat les dificultats que està patint Nigèria per la seva evident falta de divises.

A la bona imatge que els nostres empresaris hi tenen en aquella regió, cal afegir-hi el fet que en aquells tres països es treballa amb el franc CFA, lligat a l'euro, la qual cosa fa que s'elimini completament el risc de canvi. La missió serà multisectorial i integrada per empresaris vinguts d’arreu de l’Estat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar