loader
menu

CIUTAT

El perill d'esfondrament d'una casa obliga a tallar al trànsit la Baixada del Roser

El Circ Ciutat dimecres, 03 de gener de 2018

L'Ajuntament de Tarragona ha tornat a tallar al trànsit la Baixada del Roser. En aquesta ocasió, no per obres de restauració de la Muralla, sinó pel perill d'esfondrament d'una casa deshabitada que fa xamfrà amb la placeta de Sant Joan i que presenta un estat ruïnós. Això ha obligat a introduir modificacions al trànsit de vehicles a la Part Alta. A diferència d'altres vegades, la prohibició de circular per aquest carrer és a hores indefinida.

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Com que el tall de la Baixada del Roser impedeix completar el circuit de lliure accés de vehicles, l'accés a la Part Alta s'ha restringit només a veïns i vehicles autoritzats. S'ha instal·lat senyalització provisional al Portal de Sant Antoni remarcant-ho.

Així mateix, els vehicles dels veïns tampoc podran circular per la baixada del Roser i seran desviats de manera excepcional pels carrers Mare de Déu del Claustre, Escrivanies Velles, Pla de la Seu, Pare Iglesias, Calderers, Destral, la Nau, baixada de la Pescateria, Cos del Bou i Portalet.

Així mateix, per facilitar la sortida dels vehicles autoritzats i dels veïns, s’ha invertit el sentit del trànsit del carrer de Les Coques i del carrer Pare Iglesias. S'ha instal·lat la senyalització provisional al llarg de tot el recorregut i s'ha amagat, quan ha calgut, la senyalització habitual per evitar la confusió dels conductors.


Documents

Senyalització provisional Part Alta 2018


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar