loader
menu

CIUTAT

Ciutadans retreu a Ballesteros que només ha complert el 15% del seu programa

El Circ Ciutat dimarts, 09 de gener de 2018

"A un any i mig per a les eleccions municipals, Ballesteros només ha complert amb un 15% del seu programa electoral". Així s'ha expressat el líder de l'oposició i portaveu municipal de Ciutadans (Cs), Rubén Viñuales, un cop ja s'ha acomplert el termini de tres anys que fixava la proposta dels unionistes per a "una audiència pública que revisi el grau de compliment del programa electoral".

Viñuales vol que els tarragonins puguin saber "perquè l'equip de govern de Ballesteros no està complint amb el seu decàleg i incompleix les seves promeses de millorar els carrers i els barris, fomentar un comerç de proximitat, regular els plans d'usos comercials, millorar en accessibilitat i mobilitat tant a l'interior de la ciutat com en els accessos, condicionar i habilitar més zones verdes, recolzar al sector cultural i als joves emprenedors, augmentar els habitatges socials o donar una solució al problema de la Tabacalera o el Banc d'Espanya". En el mateix sentit, ha apuntat que Cs treballarà perquè "abans de l'estiu, el Govern se sotmeti al ple monogràfic sobre el compliment del programa per explicar a la ciutadania com ha millorat la ciutat aquest mandat".

Foto: Cedida

Per tot això, Ciutadans considera que "Tarragona necessita una regeneració política" i que "Cs és l'única opció vàlida per liderar el projecte de ciutat en 2019". En aquest sentit, ha valorat el treball de la formació taronja al Consistori amb iniciatives com "l'impuls de la dotació d'ambulàncies a la ciutat i els barris, un pla de xoc de barris que millori la qualitat de vida dels ciutadans; el foment de l'intercanvi de llibres de textos a les aules i la implantació de protocols contra el bullying; un estudi epidemiològic i un debat anual sobre l'estat de la ciutat; la publicació de l'agenda de alcalde i uns pressupostos participatius; bonificacions fiscals per a l'obertura de nous negocis a Tarragona i per a la contractació d'aturats; o apostar per la promoció de la Tàrraco Romana entre d'altres amb més de 50 mocions i més de 100 precs i preguntes".

Així mateix, ha destacat les tres línies estratègiques per a la ciutat que són "la promoció comercial i turística de la ciutat, la vertebració del centre amb els barris i la necessitat de convertir Tarragona en una ciutat social per no seguir donant a l'esquena a les famílies més necessitades".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar