loader
menu

CIUTAT

La línia d'alta velocitat TGN-Madrid perdrà un tren a partir del juny

El Circ Ciutat dimarts, 21 de maig de 2013

El diputat del PSC al Congrés per Tarragona, Francesc Vallès, ha denunciat aquest dimarts que “a partir de l’1 de juny se suprimirà un dels tren AVE que connecten el Camp de Tarragona amb Madrid. En concret, es tracta del comboi de les 6.38h, el primer que surt de l’estació de La Secuita-Perafort.”

Vallès ha anunciat que el PSC ha presentat una bateria de preguntes al Govern per conèixer els motius que han empès a prendre aquesta decisió. “Volem que se’ns expliqui el perquè d’aquesta supressió, si és que es té prevista la restitució del comboi més endavant i quin és el nombre d’usuaris que utilitzaven aquest primer tren AVE diürn a les estacions de Barcelona-Sant, Camp de Tarragona, Lleida Pirineus, Zaragoza-Delícias i Guadalajara Yebes.”

Segons el diputat socialista, “aquesta supressió afectarà molt negativament als usuaris de les comarques tarragonines ja que aquest primer tren diürn és el que permetia arribar a Madrid a una hora matinal prudent. Ara no es podrà arribar abans de les 11h, el que segur que obligarà a molts usuaris a pernoctar a Madrid amb el sobrecost econòmic que això suposa.”

“O sigui que no només se suprimeix un tren AVE en dia laboral reduint així l’oferta sinó que, a més, s’elimina el que permet arribar a Madrid el més aviat possible durant el matí. Quin sentit té això? I perquè no s’informa a la ciutadania d’aquesta nova retallada d’un servei de mobilitat que s’ha d’executar d’aquí a menys de dues setmanes”, s’ha preguntat el diputat reusenc.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar