loader
menu

CIUTAT

Dona, entre 16 i 25 anys i universitària: perfil del voluntari dels Jocs Mediterranis

El Circ Ciutat dimarts, 09 de gener de 2018

La borsa de voluntariat dels Jocs Mediterranis tancarà les inscripcions el proper 22 de gener coincidint amb els cinc mesos exactes abans de l’inici de l’esdeveniment. A partir d’aquesta data es donarà per finalitzada la fase d’inscripció i captació de voluntaris i s’iniciarà la fase operativa, que consistirà, entre altres coses, a realitzar formacions específiques, assignar àrees de voluntariat i definir posicions i necessitats concretes dels Jocs.

Foto: Tarragona 2018

En aquesta darrera fase operativa també està previst posar en funcionament la plataforma de gestió i formació online de voluntaris. Aquesta eina permetrà a tots els voluntaris dels Jocs gestionar digitalment el seu perfil personal i realitzar de forma online tant les formacions bàsiques com les formacions específiques.

A través de la campanya #ViuelsJocs, Tarragona 2018 fa una darrera crida perquè totes les persones interessades en formar part de l’equip de voluntaris dels Jocs Mediterranis s’hi inscriguin abans del 22 de gener. Les inscripcions es poden fer fins llavors a través del web www.voluntaris2018.cat

L’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs ha destacat que “tanquem la fase de captació molt satisfets i amb les expectatives cobertes. Ara encarem la recta final, on no només definirem les necessitats operatives dels Jocs sinó que també desplegarem el programa de formacions específiques per als voluntaris”.

Més de 2.000 persones formades

La borsa de voluntariat de Tarragona 2018 va donar el tret de sortida la Diada de Sant Jordi de l’any 2013 i compta actualment amb més de 7.000 persones inscrites, procedents tant de la ciutat de Tarragona com d’altres municipis i països. En aquests més de quatre anys en què la borsa haurà estat oberta s’hauran superat les 2.000 persones formades a través de les formacions bàsiques i complementàries que ha dut a terme el Departament de Voluntaris dels Jocs, i un miler de persones hauran participat en accions voluntàries organitzades a tot el territori.

Cal destacar que el perfil més habitual de les persones inscrites a la borsa és de dona (60%) d’entre 16 i 25 anys (55%) i amb estudis universitaris. Tarragona és el municipi amb un major nombre de persones inscrites (30%).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar