loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Festival Dixieland estarà dedicat al jazz tradicional de principis del s.XX

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 10 de gener de 2018

L'Ajuntament de Tarragona ja ha obert el termini d’inscripció per participar en el Festival Dixieland, que se celebrarà del 25 al 30 d’abril de 2018. Pel Dixie d'enguany s’han obert dues convocatòries: projectes culturals singulars i propostes d’actes per a la programació. Es podran rebre propostes per als dies del Festival i també pel cap de setmana del 21 i 22 d’abril que seran considerades com a actes previs.

Una imatge del Festival Dixieland 2017. Foto: Manel Granell

La convocatòria per a projectes culturals singulars és oberta a entitats i col·lectius, legalment constituïts, que presentin una proposta cultural singular que tingui com a eix principal la música i que busqui incorporar altres disciplines artístiques i/o altres activitats de col·lectius culturals i socials de la ciutat. L’estil musical haurà d’estar relacionat preferiblement amb el jazz tradicional de principis dels s. XX i, específicament per a aquesta edició, tenint en compte la influència de la trompeta al món del Jazz. Les propostes s’han de presentar abans del dimecres 31 de gener a les 14h.

D'altra banda, les propostes d’actes perquè s'incloguin en el programa del festival les poden fer els locals, sales, bars i entitats legalment constituïdes que hi vulguin participar. Com en les projectes singulars, les propostes que facin arribar també hauran d’estar relacionades amb el jazz tradicional de principis del s. XX i amb la influència de la trompeta al món del Jazz. El termini per presentar-les és fins el dimecres 31 de gener a les 14h.

Els interessats poden fer les sol·licituds a través de la web etràmits de l’Ajuntament.

Enllaços directes a les inscripcions pel Festival Dixieland 2018:

Inscripció de propostes: https://tramits.tarragona.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?Cercador=True&IdTramit=1892

Inscripció de projectes: https://tramits.tarragona.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?Cercador=True&IdTramit=1891


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar