loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament paga 1.200 euros mensuals de llum al pàrquing Jaume I

El Circ Ciutat dijous, 11 de gener de 2018

Nou cas de malbaratament energètic en equipaments de propietat municipal, i en aquest cas, d'un espai que es troba tancat, abandonat i en desús: el pàrquing Jaume I. La denúncia és del grup d'Esquerra Republicana al consistori, que ha alertat que la factura de llum que paga l'Ajuntament en aquest recinte és de 1.200 euros mensuals.

Foto: circdetarragona.com

Per aquest motiu, el portaveu republicà, Pau Ricomà, reclama a l’equip de govern que faci una revisió dels contractes de la llum dels diferents edificis municipals ‘per estalviar en els costos energètics que assumeixen els tarragonins’. Segons ERC, el cost en llum en l'aparcament de la Part Alta és "un despropòsit si tenim en compte que es tracta d’un espai en desús".

Des d’ERC avisen que aquests costos desproporcionats es poden estar produint en diferents dependències municipals i aposten per buscar alternatives de proveïdors elèctrics que afavoreixin l’estalvi energètic. "Fa uns mesos va ser notícia que el Teatre Tarragona consumia 55.000 euros l’any en llum i, després que es decidís rebaixar la potència de contractació, Begoña Floria afirmava que la mesura reduiria en 15.000 euros anuals la despesa. Això suposa 3.300 euros mensuals de despesa en electricitat i ens preguntem si no hi ha alternatives més barates", ha recordat Ricomà.

Davant aquests dos casos de factures elevades per subministrament elèctric, el grup municipal d’ERC demana que "es faci un diagnòstic del que es tem pagant per les factures de llum de tots els espais municipals i que s’iniciï un procés obert i transparent per buscar alternatives de proveïdors que puguin ser més econòmiques sense rebaixar la qualitat del servei’. Per tot això, ha explicat que en el proper plenari presentarà una moció per demanar que s’estudiïn alternatives.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar