loader
menu

CIUTAT

El PdeCat proposa que la plaça interior del Mercat Central porti el nom d'Albert Abelló

El Circ Ciutat dissabte, 13 de gener de 2018

El Grup Municipal del Partit Demòcrata a l’Ajuntament de Tarragona ha sol·licitat per escrit a l’alcaldia assignar a la plaça interior del Mercat Central el nom d'Albert Abelló Hierro, portaveu del mateix grup municipal desaparegut el passat 20 de desembre de 2017 després de patir un infart.

Foto: Grup municipal del PdeCat a Tarragona

“És una petició que fem com a grup municipal i en nom de la família de l’Albert Abelló”, ha explicat la regidora del PDeCAT, Cristina Guzmán, que ha assenyalat que l’indret escollit “no podia ser altre que el Mercat Central de Tarragona”. “La seva vida va girar entorn a aquest equipament comercial on la seva besàvia ja tenia una peixateria l’any 1915”, ha recordat Guzmán.

La petició del Partit Demòcrata es basa, entre d'altres motius, en què la vida d'Albert Abelló "sempre va girar entorn el Mercat Central de Tarragona". Fins a la seva mort, gestionava negocis en l’àmbit internacional i local, entre els quals destaca el Nipo Suchi Bar ubicat al mateix Mercat. De fet, la família d'Abelló hi va estar vinculada des que aquest equipament va obrir, atès que la seva besàvia Agneta hi tenia parades de peix des que va obrir l'equipament, ara fa 103 anys; negoci que va continuar amb la seva àvia Lola Pons.

Un cop lliurada a l’àrea d’alcaldia, la petició perquè la plaça interior del Mercat porti el nom d'Albert Abelló serà debatuda en el pròxim consell d’administració de l’empresa municipal de mercats, Espimsa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar