loader
menu

CIUTAT

Part Alta per a vianants, però també accessible i sense barreres

El Circ Ciutat dimarts, 16 de gener de 2018

Part Alta per a vianants, sí; però també que sigui accessible per a tothom i que s'eliminin les barreres. L'anunci, d'ara fa uns dies, de l'alcalde Ballesteros en que es refermava en la idea de fer del nucli antic de la ciutat en una zona únicament per a vianants han despertat molt interès i alhora han generat dubtes sobre com es durà a terme tot aquest procès.

Foto: circdetarragona.com

En aquest aspecte, el grup municipal d’ERC reclama que la conselleria de Mobilitat inclogui un tècnic expert en accessibilitat a la comissió d’estudi que ho haurà de dur a terme. El portaveu d’ERC Pau Ricomà, destaca que "quan es creï aquesta comissió, és indispensable que es tinguin en compte les necessitats de mobilitat de tots els vianants que hi transitaran, des de gent gran amb dificultats per caminar fins a persones que pateixen qualsevol tipus de discapacitat. La Part Alta ha de ser amable per tots els vianants i lliure de barreres".

Els republicans han fet arribar un escrit a alcaldia de l’Ajuntament per tal que es traslladi aquesta petició a l’àrea de Mobilitat. Alhora, insten l’equip de govern a "posar-se al dia en matèria d’accessibilitat a tota la ciutat", tot recordant que el PSC va votar en contra d’una moció d’ERC-MES-MDC per crear un Pla d’Accessibilitat al·legant que ja s’estava elaborant i "que estaria enllestit a finals de 2017".

Des d'ERC lamenten que "més enllà de petites actuacions disperses per la ciutat, no s’està fent cap pas en ferm per desenvolupar aquest pla".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar