loader
menu

El nou Centre d'Art de TGN arrenca amb voluntat d'exhibir, produir i difondre les arts visuals de la ciutat

El Circ Cultura dimarts, 16 de gener de 2018

El Centre d’Art de Tarragona engega una nova etapa durant el 2018. Ho fa amb tres línies de treball que tenen com a objectiu, per una banda, que la ciutat compti amb una oferta cultural en l’àmbit de les arts visuals contemporànies, de l’altra, amb un espai de referència de les arts visuals i plàstiques del territori promogut a nivell municipal. El nou espai donarà impuls a l’exhibició, a la producció i a la difusió de les arts visuals contemporànies a la ciutat a través de tres eixos principals: el Tinglado 2, el Teler de Llum i les "Pro-posicions".

Foto: Ajuntament de TGN

El Tinglado 2 del Moll de Costa acollirà un espai expositiu per a l’art contemporani que comença a treballar en la producció pròpia i a partir del mes d’abril iniciarà una tasca pedagògica amb voluntat de captar nous públics i treballar per apropar l’art contemporani al ciutadà.

El Centre d'Art també aposta per donar continuïtat al Teler de Llum i coordinarà iniciatives artístiques que ja funcionen a la ciutat com "Estació Creactiva" o "Murs que parlen", entre d'altres, que porten el segell del Teler de Llum. A través de les "Pro-posicions", durant el 2018 el Centre d'Art oferirà nous espais perquè els artistes locals puguin exhibir les seves creacions.

Exposicions al Tinglado 2

Les primeres accions programades per aquest 2018 seran les exposicions que s’instal·laran en el nou espai del Tinglado2. Es tracta d’un projecte de producció pròpia comissariat per un artista local i dues exposicions en itinerància: la primera, serà el projecte guanyador de la 3a edició del premi de videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya i LOOP Barcelona, amb que s’inaugura l’espai; i, la segona, s’emmarca dins el programa cultural dels Jocs del Mediterrani, sobre el periple de Cervantes i el deseo de vivir, exposició del fotògraf Jose Manuel Navia. Per tancar l’any, el Centre d’Art tornarà a implicar-se amb el Festival de Fotografia SCAN, amb la mostra Talent Latent.

El projecte està adherit a la Xarxa Pública de Centres i Espais d’Arts Visuals de la Generalitat i compta amb la complicitat de l’Autoritat Portuària de Tarragona que ha dut a terme un important projecte de millora de l’espai per a la part expositiva del Tinglado 2.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar