loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El nou Centre d'Art de TGN arrenca amb voluntat d'exhibir, produir i difondre les arts visuals de la ciutat

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 16 de gener de 2018

El Centre d’Art de Tarragona engega una nova etapa durant el 2018. Ho fa amb tres línies de treball que tenen com a objectiu, per una banda, que la ciutat compti amb una oferta cultural en l’àmbit de les arts visuals contemporànies, de l’altra, amb un espai de referència de les arts visuals i plàstiques del territori promogut a nivell municipal. El nou espai donarà impuls a l’exhibició, a la producció i a la difusió de les arts visuals contemporànies a la ciutat a través de tres eixos principals: el Tinglado 2, el Teler de Llum i les "Pro-posicions".

Foto: Ajuntament de TGN

El Tinglado 2 del Moll de Costa acollirà un espai expositiu per a l’art contemporani que comença a treballar en la producció pròpia i a partir del mes d’abril iniciarà una tasca pedagògica amb voluntat de captar nous públics i treballar per apropar l’art contemporani al ciutadà.

El Centre d'Art també aposta per donar continuïtat al Teler de Llum i coordinarà iniciatives artístiques que ja funcionen a la ciutat com "Estació Creactiva" o "Murs que parlen", entre d'altres, que porten el segell del Teler de Llum. A través de les "Pro-posicions", durant el 2018 el Centre d'Art oferirà nous espais perquè els artistes locals puguin exhibir les seves creacions.

Exposicions al Tinglado 2

Les primeres accions programades per aquest 2018 seran les exposicions que s’instal·laran en el nou espai del Tinglado2. Es tracta d’un projecte de producció pròpia comissariat per un artista local i dues exposicions en itinerància: la primera, serà el projecte guanyador de la 3a edició del premi de videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya i LOOP Barcelona, amb que s’inaugura l’espai; i, la segona, s’emmarca dins el programa cultural dels Jocs del Mediterrani, sobre el periple de Cervantes i el deseo de vivir, exposició del fotògraf Jose Manuel Navia. Per tancar l’any, el Centre d’Art tornarà a implicar-se amb el Festival de Fotografia SCAN, amb la mostra Talent Latent.

El projecte està adherit a la Xarxa Pública de Centres i Espais d’Arts Visuals de la Generalitat i compta amb la complicitat de l’Autoritat Portuària de Tarragona que ha dut a terme un important projecte de millora de l’espai per a la part expositiva del Tinglado 2.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar